Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles verkleed als Dorothy uit The Wizard of Oz is alles wat je vandaag wil zien

Harry Styles is officieel de best geklede celebrity tijdens Halloween 2021, daar is geen twijfel meer over. Op Instagram deelt hij zijn kostuum met zijn 40,2 miljoen volgers. De voormalig One Direction-zanger onthult op zijn account dat hij als Dorothy uit The Wizard of Oz verkleed was, inclusief de rode schoenen.

En dat is alles wat je vandaag wil zien.

Harry Styles tijdens Halloween

In de post zien we hoe de 27-jarige zanger een blauwe jurk met rode polkadots (en een bijpassende strik in zijn haar), rode panty, blauwe sokken en blozende wangen draagt. En natuurlijk maakt het feit dat Harry Styles de outfit draagt de gehele look ook meteen sexy. In de caption van de foto schrijft hij, “Harryween.” Het moge duidelijk zijn dat de look in de smaak viel bij de fans van Harry Styles, want de post heeft inmiddels meer dan 5 miljoen likes.

En natuurlijk leverde dat ook de nodige reacties van zijn fans op. Zo spraken fans hun waardering uit met reacties als, “Harry, I have a feeling we’re not in Kansas anymore,” en een andere fan voegde toe, “THIS IS A FEVER DREAM I SWEAR.” Harry droeg het iconische kostuum voor zijn concert in New York’s Madison Square Garden op zaterdag 30 oktober, dat natuurlijk een Halloween-thema had.

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Wizard of Oz

In een foto die hij vervolgens deelt op zijn Instagram Story, zien we hoe Harry Styles vergezeld wordt door andere iconische karakters uit de film uit 1939, inclusief de Leeuw, de Tinnen man, de Vogelverschrikker en de Boze Heks van het Westen. Hij droeg ook een picknickmand, compleet met een speelgoed Toto-hond – zoals Dorothy in de film draagt.

Instagram / @harrystyles

Ook op Twitter leverde dat de nodige reacties van zijn fans op. Zo schreef iemand, “‘I look cute.’ I love a man who’s self aware,” en voegde een ander toe, “The world right now because Harry Styles is a literal work of art.” Een derde schreef, “I’ve said this before and I’ll say it again, I love one man and one man only and that man is Harry Styles.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.