Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Rihanna introduceert een micro fringe in nieuwe lingeriefoto’s op Instagram

Het is officieel: Rihanna kan letterlijk elke haarstijl hebben. We hebben haar inmiddels gezien met mullets uit de 80’s, neongroene highlights, box braids en lange zijkanten. Wat al die haarstijlen met elkaar gemeen hadden? RiRi kon ze natuurlijk allemaal hebben. Nu post de zangeres nieuwe lingeriefoto’s op Instagram voor haar merk Savage x Fenty en introduceert ze een superkorte micro fringe.

En die wil je zien.

Rihanna heeft micro fringe

In haar nieuwe post draagt ze een sexy paarse lingerieset van Fenty x Savage en heeft ze lang, steil haar met lange zijkanten. Toch kijken we vooral naar de superkorte pony die haar voorhoofd amper bedekt. Rihanna heeft op de foto’s namelijk een ultrakorte micro fringe en het staat haar – natuurlijk – geweldig. Qua make-up draagt ze een intense zwarte oogschaduw die in een wing is geveegd.

In de caption van de foto schrijft ze, “holiday szn bout to be Xtra af #TisTheSavage” Rihanna’s prachtige lingerieset bestaat uit een kanten bralette met een opening rondom haar borstbeen, zachte microvezelcups en een opvallende logoprint. Ze maakt de look af met een bijpassende slip, jarretels en kousen. Over een statement maken gesproken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.