Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Twitter is compleet in de war door dategeruchten over Kim Kardashian en Pete Davidson

Toen Kim Kardashian en Kanye West begin dit jaar bekendmaakten dat ze gingen scheiden was heel de wereld in shock. Het stel – dat zes jaar getrouwd was – is na de aankondiging nog meerdere malen samen gespot, maar de scheiding lijkt nu echt definitief. Kim Kardashian is namelijk met een nieuwe man gespot, en het is niemand minder dan Pete Davidson.

Wij praten je bij.

Het dateleven van Kim Kardashian

Kim Kardashian is de laatste tijd veel in het nieuws. Veel fans dachten namelijk dat Kim Kardashian en Kanye West gewoon weer bij elkaar zouden komen. Nadat Kim Kardashian verschillende cryptische berichten op Instagram plaatste lijkt het erop dat het stel toch niet meer bij elkaar terugkomt. Maar Kim Kardashian is na Kanye ook aan verschillende andere mannen gekoppeld.

Zo dachten fans dat een acteur – die meespeelde in de SNL-show die Kim presenteerde – met de realityster aan het daten was. Nu weten fans het zeker: Pete Davidson is de nieuwe liefde van Kim Kardashian. De twee werden namelijk dit Halloween-weekend samen gespot in een achtbaan bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië.

kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian was dit weekend samen met Pete Davidson, Kourtney Kardashian en Travis Barker naar Knott’s Scary Farm in Buena Park. We zagen Kim en Pete samen in verschillende attracties en ze zaten in een achtbaan zelfs hand in hand. Dit roept natuurlijk veel vragen op bij zowel ons als bij fans. De twee deelden namelijk ook al een kus in de SNL-show.

Helaas moeten we iedereen teleurstellen, want een insider vertelt aan People dat de twee gewoon vrienden zijn. “They hang in the same circles so they will be together from time to time. It’s just friends hanging out.” Pete en Travis kennen elkaar ook via hun wederzijdse vriend Machine Gun Kelly. Het gaat hier dus gewoon om een avond uit tussen vrienden.

Reacties

Natuurlijk gingen fans op Twitter gelijk los over de dategeruchten tussen Kim en Pete. Fans delen de beste memes en tweets over het uitje van Kim en Pete. Ze weten niet wat ze moeten denken van de twee en laten dit duidelijk weten. Zo zegt een fan: “I didn’t think they existed in the same universe” en een andere fan zegt: “Kim Kardashian and Pete Davidson? Did not see that coming!” Wij zetten de beste memes en tweets voor je op een rij.

Veel mensen zijn niet echt enthousiast over de twee als koppel. Zo zegt iemand: “If Pete Davidson and Kim Kardashian are together I’m going to throw a FIT.”

Het was niet de eerste keer dat de twee elkaar zagen. Pete was namelijk al eens eerder met Kim Kardashian op stap geweest toen ze nog getrouwd was met Kanye West. Ze gingen uit eten en Pete moest uiteindelijk zijn eigen maaltijd betalen. Awkward!

Andere mensen vonden het niet raar dat twee samen werden gespot. Ze zagen het als het onvermijdelijke resultaat na de SNL-show van Kim, vooral omdat Pete ook Ariana Grande ging daten nadat zij SNL had gepresenteerd.

Natuurlijk dachten fans ook dat Kris Jenner achter de geruchten zat om de nieuwe Hulu-serie van de Kardashian-familie te promoten.

Sommige fans waren ook erg blij door de dategeruchten tussen de twee. Wie weet verandert “gewoon vrienden” ooit in meer.

Wij zijn benieuwd of de twee niet toch stiekem aan het daten zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.