Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 24 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

OMG! Harry Styles heeft een stalker en deze dame heeft zelfs ingebroken in zijn huis

Het is geen geheim dat we allemaal lichtelijk obsessed zijn met Harry Styles. De 28-jarige zanger met een gouden keeltje brengt keer op keer enorme hits uit. Zo staat ook zijn nieuwe album ‘Harry’s House‘ vol pareltjes. Daarnaast is Harry zelf ook zéker niet verkeerd om naar te kijken. Niet zo gek dat we allemaal enorm fan van hem zijn, dus. Maar je kan ook te ver gaan. Dat bewijst Harry’s stalker wel (ja, echt). Deze dame is zó geobsedeerd met het oud One Direction-lid dat ze al een straatverbod kreeg in 2019. Toch hield dit haar niet tegen om afgelopen februari in te breken in Harry’s huis.

Whuttttt, OMG!

Harry’s stalker

De stalker in kwestie is Pablo-Diana Orero Tarazaga – een transgender vrouw die oorspronkelijk uit Spanje komt. Deze dame mocht sinds 2019 al niet meer binnen 250 meter van Harry Styles komen nadat ze schuldig was bevonden aan het stalken van de zanger. Daarnaast moet ze op 250 meter afstand blijven van Harry’s thuis- en zakelijke adressen en ze mag geen concert of evenement bijwonen waar hij optreed. Ook werd ze verboden om direct of indirect contact op te nemen met de zanger en om te posten over hem op social media.

Toch hield dit Diana niet tegen om eerder dit jaar in te breken (!) in Harry’s huis. Op 16 februari wist ze zijn huis in Noord-Londen binnen te dringen terwijl Harry zelf ook aanwezig was. Naar verluidt duwde Harry’s stalker een vrouwelijk personeelslid tegen een muur waarna ze een plantenpot beschadigde tijdens een woordenwisseling met een van Harry’s bewakers.

De inbraak zelf en het feit dat ze het straatverbod heeft geschonden heeft Diana gisteren toegegeven in de rechtbank. Wel ontkent ze de verdere beschuldigingen van het beschadigen van eigendommen (de plantenpot) en het gebruik van geweld om toegang tot het terrein te verkrijgen.

Zo rijk is Harry Styles in vergelijking met z’n vroegere One Direction bandleden

Waar het allemaal begon

De inbraak is niet Diana’s eerste overtreding van het straatverbod. Eerder dit jaar verscheen Diana al voor de rechtbank nadat ze betrapt was op het overtreden van het straatverbod door op te dagen bij het huis van het Harry. Tijdens de hoorzitting zou Diana hysterisch geschreeuwd hebben en wierp ze zichzelf zelfs op de grond. Na herhaaldelijk te hebben geschreeuwd dat ze Harry geen pijn zou doen en van hem houdt, werd Tarazaga uit de rechtbank verwijderd en naar de cel gebracht. Heftig…

Harry ontmoette Diana voor het eerst tijdens het verrichten van een goede daad. Harry, die vanachter een scherm voor de rechtbank sprak, legde uit hoe hij Diana zag slapen bij een bushalte in de buurt van zijn huis en haar daarom geld aanbood om in een hotel te verblijven. “I thought it was sad that someone so young, that anyone, was sleeping rough at the bus stop when it was cold. I felt sorry for her. That evening I pulled up in my car next to the bus stop and I offered her some money so that she could get a hotel or some food.”

Het is dus extra pijnlijk voor Harry dat deze situatie zó uit de hand is gelopen. Harry heeft laten weten dat de incidenten hem erg kwetsbaar en bang hebben laten voelen. We hopen dat Harry na dit laatste incident de situatie eindelijk achter zich kan laten en geen last meer zal hebben van zijn stalker.

De iconische stijlevolutie van Harry Styles door de jaren heen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.