Tessa Ham
Tessa Ham Money 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo rijk is Harry Styles in vergelijking met z’n vroegere One Direction bandleden

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat Harry Styles het meeste vermogen heeft van alle vroegere One Direction bandleden. Hoewel hij niet de enige is die een solocarrière heeft gelanceerd, is hij – in ieder geval in Nederland – wel de meest succesvolle. Zijn derde en nieuwste album ‘Harry’s House’ wordt enorm goed verkocht.

In tegenstelling tot wat Liam Payne zegt, gaat het dus hartstikke goed met de solocarrière van Harry Styles.

Liam Payne claimt succesvollere debuutsingle

Hè, in tegenstelling tot wat Liam Payne zegt? Waar hebben we het over? Liam Payne was laatst te gast in de podcast van Logan Paul waar hij wat opmerkelijke uitspraken deed. Zo zei hij Zayn Malik ‘niet leuk te vinden’ en claimt hij dat zijn debuutsingle Strip That Down beter heeft verkocht dan de debuutsingles van andere vroegere bandleden.

Die uitspraak is inmiddels ontkracht; zowel Sign of the Times van Harry Styles als Pillowtalk van Zayn Malik deden het beter toen ze werden gelanceerd. Het leverde de twee heren dan ook het meeste vermogen van One Direction op. Maar om hoeveel gaat het eigenlijk? En hoeveel verschilt het van Liam Payne, Niall Horan en Louis Tomlinson?

Vermogen van Harry Styles (en rest One Direction)

Volgens Celebrity Net Worth heeft Harry Styles een vermogen van 80 miljoen dollar (75 miljoen euro). Zayn Malik staat op de tweede plek met een vermogen van 75 miljoen dollar (70 miljoen euro). Zowel Liam Payne als Niall Horan en Louis Tomlinson hebben een vermogen van 70 miljoen dollar (65.5 miljoen euro).

Hoewel succes natuurlijk niet alleen in geld is uit te drukken, heeft de populariteit van solosingles als Watermelon Sugar Harry Styles miljoenen opgeleverd. Alleen al zijn YouTube-kanaal levert hetm tussen de 2 en 4 miljoen dollar per jaar op. Tel daarbij op dat Styles rollen heeft gespeeld in films als Dunkirk en Eternals, en het is niet gek dat hij het meeste vermogen heeft.

Zijn vermogen zal de komende tijd alleen nog maar oplopen. Harry Styles lanceerde laatst zijn derde soloalbum ‘Harry’s House’, die van alle albums in 2022 het meest verkocht is in de eerste week na de lancering.

Deze opbrengsten zijn nog niet eens meegeteld bij de 80 miljoen dollar, net als de miljoenen die hij zal verdienen voor de bijbehorende tour. Ter vergelijking: met zijn 2021 ‘Love on Tour’ verdiende hij 95 miljoen dollar. Daar moet hij vervolgens nog wel zijn crew en belasting van betalen, maar good for you, Harry!

Dit wil je! Harry Styles die jou in slaap fluistert met een bedtime story

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.