Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Festivals 7 jun 2022
Leestijd: 4 minuten

NSMBL X BACARDÍ festivalreport: zo heeft Stephanie Afrifa Amsterdam Open Air Festival beleefd

De maand juni is inmiddels in volle gang en dat betekent maar één ding.. het festivalseizoen is nu écht geopend! We mogen weer en we gaan weer. Onze feestoutfits mogen weer uit de kast en we dansen massaal tot onze voeten pijn doen. Afgelopen weekend vond Amsterdam Open Air plaats en ambassadeur van BACARDÍ, de prachtige Stephanie Afrifa, bezocht het feest en doet uitgebreid verslag van deze mooie dag.

Amsterdam Open Air host CASA BACARDÍ

Stephanie bezocht het festival op de zonnige zaterdag en houdt ons op de hoogte van al haar avonturen. Natuurlijk doet ze dat ook mét drankje in haar hand. Hoe je de lekkerste BACARDÍ-drankjes maakt? Daar komen we later even op terug. Lees dus vooral door 😜

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

If I look good in the elevator mirror – I look good anywhere. Ready to go!”

AMSTERDAM OPEN AIR
Stephanie Afrifa

“Vanuit Rotterdam namen we de trein naar Amsterdam. Eerste klas zodat we in alle rust onze cocktail kunnen nuttigen. We waanden ons weer even tieners!”

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“De eerste stop is natuurlijk CASA BACARDÍ. Voor en achter de DJ booth is het PACKED! Rondom de stage en bij de bar staat de crowd te genieten van de muziek en de drank.”

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“Met deze karaf BACARDÍ Mojito komen we het eerste uur wel door.”

De Stage

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“Ron Simpson host het Kriss Kross by Bacardi podium. Even zwaaien 🙋🏿‍♀️🙋🏿‍♀️”

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“Hier blijf ik voorlopig even hangen!”

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“Model en performance artist Whitney Selina vermaakt het publiek met haar talent voor dans.”

Hoe was het eten?

Open Air
Stephanie Afrifa

“Time to eat! Er is ontzettend veel keuze. Wij gaan voor een vers gemaakte pizza van Old Scuola.”

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“Het optreden van Lady Bee op de mainstage was geweldig. Ik heb haar nooit eerder live gezien (I know..) en ik ben weggeblazen!!”

Amsterdam Open Air
Stephanie Afrifa

“Op onverwachte plekjes in het park vond je kunst(installaties).”

Ook maakte ze van deze foto’s (+ extra video’s!) een kleine recap op Instagram. Bekijk ‘t hier:

Get ready to party

Oké, let goed op. Wil jij nou zelf weten hoe jij die lekkere BACARDÍ-drankjes maakt? Lees dan snel verder.

We gaan het even hebben over BACARDÍ Spiced

Het perfecte drankje voor op een festival, want het is een veelzijdige drank die het goed doet als zowel een klassieke mixdrank, denk aan de welbekende rum-cola, of puur on the rocks waarbij de iconische smaak bewaard blijft.

bacardi
BACARDÍ

Hoe maakt je de ‘SPICED & PINEAPPLE’?

Roer BACARDÍ Spiced door ananassap om een zoete drank op smaak te brengen. Het is makkelijk te maken en nog makkelijker om indruk te maken op vrienden. Des te beter om je achter de bar vandaan te krijgen om van het feest te genieten.

● 50 ML BACARDÍ SPICED RUM
● 100 ML PINEAPPLE JUICE

Hoe maak je de ‘SPICED RUM PUNCH GROEP SERVE’?:

Ga je met vrienden naar een festival? Verras ze dan eens met Rum Punch. De combinatie van BACARDÍ Spiced rum, BACARDÍ Carta Blanca witte rum en verschillende fruitsappen is voor elke pre-party een gegarandeerd succes. BACARDÍ Spiced is een mix van oude en jonge rum met een zachte vanille melange, pure nootmuskaat en kruidige kaneel.

● 150 ML BACARDÍ SPICED
● 75 ML BACARDÍ CARTA BLANCA RUM
● 150 ML SINAASAPPELSAP
● 37.5 ML GRENADINE
● 75 ML CRANBERRYSAP
● 150 ML ANANASSAP

Geen zin om zelf cocktails te maken?

BACARDÍ heeft ook een aantal kant en klare cocktails die jij zo kunt drinken zonder dat je er wat voor hoeft te doen. De cocktails zijn gemaakt met de bekroonde premium aged rums van BACARDÍ en beschikbaar in drie Caribische smaken.

Caribbean Espresso Rumtini is een zachte variant op de klassieke Espresso Martini, lekker bitter en zoet met aroma’s van kolanotenen vanille en toetsen van koffie en donkere chocolade. In de Roasted Pineapple RumPunch proef je de zoete en herkenbare smaak van ananas en de subtiele hint van vanille van de aged rum. Een verrassende en soepele combinatie.

bacardi moederdag
BACARDÍ

De derde variant is Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd is met een hint van dulce de leche. Als je deze cocktail met je ogen dicht drinkt, waan je je zo in de Caraïben.

Je vindt de drank gewoon in je locale slijterij dus geen smoesjes. Nouuuuuuu, lekker genieten jullie. Op naar het volgende feestje!

Kim Kardashian gaf dít extravagante verjaardagscadeau aan haar ex-assistent

In samenwerking met BACARDÍ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.