Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian, Dua Lipa en Bella Hadid: de haute couture show van Balenciaga zat bomvol a-listers

De Haute Couture Fashion Week in Parijs is in volle gang. Gisteren zette Balenciaga de modewereld on fire met hun 51ste Haute Couture Show. Niet alleen de kleding was spraakmakend, maar ook de line-up vol a-listers zoals Kim Kardashian en Dua Lipa maakte indruk. Wij praten je bij over deze iconische show.

Creative director Demna Gvasalia oversteeg de hoogste verwachtingen.

Kim Kardashian, Dua Lipa en Bella Hadid schitteren in de Haute Couture show van Balenciaga

Gisteren toonde Balenciaga de Haute Couture FW22/23 collectie, ontworpen door Demna Gvasalia. De collectie bestond uit indrukwekkende stukken, vol overdreven silhouetten, atypische pasteltinten en metallic stoffen.

Celebrity royalty heerste over Balenciaga’s couture runway. Het modehuis nodigden enkele vrienden en muses uit om de iconische collectie te tonen op de catwalk. Niet de minste namen, want niemand minder dan Kim Kardashian, Dua Lipa en Nicole Kidman liepen mee. Kim zien we in een prachtige zwarte jurk, die haar op het lijf geschreven is.

Lange fluwelen handschoenen leken Gvasalia’s favoriete accessoire te zijn, gedragen door zowel Dua Lipa – die een citroengele jurk met één schouder droeg met delicaat geruwde stof – als Bella Hadid.

Kunnen we het even hebben over de groene jurk die Bella draagt? Iedere vrouw droomt toch van zo’n galajurk in haar kast? Wij in ieder geval wel.

Een verrassende touch was dat Christine Quinn ook op de catwalk verscheen. Ze droeg een prachtige zilveren sequin-studded jurk.

En toen was daar Naomi Campbell – the runway queen herself. Zij was zonder twijfel de ster van de avond. In een bijzondere zwarte jurk stal ze ons hart. Voeg een briljant ontwerp van Gvasalia en Naomi samen, en je hebt een magisch moment.

Dit alles vond plaats op een dromerige locatie in Parijs. Zie de highlights van de show hieronder. Balenciaga en Demna Gvasalia hebben onze harten wederom gestolen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.