Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Adele deed dé move van Megan Thee Stallion en dit is alles wat je nodig hebt vandaag

Wij houden van Adele en ontploften bijna van FOMO toen we de beelden van haar Hyde Park concert zagen. We hadden haar graag horen zingen met haar engelenstem, maar er is één moment waar we echt graag bij wilden zijn. Als je de background dancers-meme heb meegekregen, dan weet je waar we het over hebben. Adele deed namelijk het dansje tijdens haar concert.

Iconic.

Adele doet de Megan Thee Stallion-choreo tijdens haar concert en dit wil je zien

This is not a drill. Adele is officieel een Megan Thee Stallion-fan. Tijdens haar concert op 2 juli liet de Britse zangeres weten dat zij de TikTok-meme heeft meegekregen. Mocht je niet weten waar we het over hebben, dan frissen we je geheugen even op. Een tijdje geleden vroeg iemand op Twitter waarom Adele geen danseressen heeft. Het antwoord was een legendarische video van Megan Thee Stallion en haar dansers, met de muziek van ‘Water Under the Bridge’ eronder. Hi-la-risch.

En wij wisten niet wat we zagen toen de beelden van het Hyde Park concert verschenen. Adele doet dit dansje. Wel heel subtiel, zoals we van haar gewend zijn. Maar aan haar sneaky lach te zien weet ze precies wat ze aan het doen is. Wij zijn verliefd op deze vrouw.

En de concertbezoekers waren niet de enigen die zagen dat de zangeres Megan’s moves uitvoerde – de Hot Girl Coach herzelf reposte de video op haar Instagram Story.

Gaan we binnenkort een collab zien van deze vrouwen? Wij hopen het.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.