Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Baby news! Heather Rae Young en Tarek El Moussa onthullen geslacht van hun eerste kindje

Huurraaay! Heather Rae Young (Selling Sunset ster) en Tarek El Moussa krijgen samen hun eerste kindje. In een video van the gender reveal party deelt het verliefde stel het geslacht van de baby.

Baby boy op komst

Jup, er is nog een kleine El Moussa-man op komst. Twee weken geleden kondigde het stel aan dat ze samen een kindje verwachten. En op 24 juli werd naar buiten gebracht dat het om een jongetje gaat. Uiteraard werd de video op Instagram gedeeld. Het feestje was rijk aan veel familieleden en vrienden. In de video is te zien hoe Tarek en Heather aftellen en vervolgens een hoop blauwe confetti de lucht in schieten.

Het is erg schattig, want we zien hoe excited Tarek roept “it’s aaaa boy.” Erg zoet om te zien. Tarek heeft al twee kindjes uit een eerdere relatie. Hij heeft een dochter genaamd Taylor en een zoontje genaamd Brayden.

Geen gesneden koek

Zwanger worden ging niet vanzelf en de uiteindelijke zwangerschap was echt een verrassing voor het stel. Heather zei hierover: “It was a huge shock. We weren’t expecting this.” De embryo’s waren namelijk al ready en het plan lag al klaar om het volgens die route te doen. Maar gelukkig werd het stel dus verrast met dit fantastische nieuws.

Heather en Tarek zijn in oktober 2021 getrouwd. In de afleveringen van Selling Sunset zien we de liefde tussen de twee. In de video kun je het moment van de reveal zien. En wat ook leuk is om even terug te blikken naar de zwangerschapsshoot van het stel. Wat is de liefde toch mooi he. Wij wensen het stel en hun groeiende gezin veel geluk toe. En wie weet krijgen we de baby wel te zien in het nieuwe seizoen van Selling Sunset, dat zou natuurlijk al helemaal leuk zijn.

Zijn Zac Efron en Selling Sunset-makelaar Amanza Smith aan het daten?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.