Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Het Amsterdamse Winterterras opent vandaag haar deuren en hier wil je heen met vriendinnen

Nu de dagen kouder en korter worden, lijkt het erop dat het terrasseizoen toch echt voorbij is. Maar niets is minder waar, want het Amsterdamse Winterterras opent vandaag haar deuren en dat betekent dat we gewoon weer het terras opgaan voor drankjes, eten en silent disco.

Na een succeseditie in de zomer, was het nu tijd voor een overdekt winterterras.

Het Amsterdamse Winterterras in de Gashouder

De fijnste horecazaken van Amsterdam verzamelen zich weer op het grootste terras van dit moment. Laat je niet misleiden, want dit ‘terras’ bevindt zich warm en droog in de Gashouder.

De restaurants die meedoen

Voor de komende vijf weken vind je jouw favoriete horecazaken onder één dak. De restaurants waar je eten en cocktails (!) kan halen op het winterterras zijn Au Gwen Marie,  BAUT, Benji’s, Brasserie van Dam, Brut de Mer, Escobar, Frietboutique, Kaasbar Amsterdam, L’Entrecôte,  Larette, Mesiba, Ron Gastrobar Indonesia, Qlique Bar Bistro en Veganees.

Van een patatje tot oesters klappen – het kan allemaal.

Drinken én dansen

Je komt hier niet alleen om een drankje te doen, maar ook om te dansen. Je vindt op het Amsterdamse Winterterras een silent disco, een karaokebar en daarnaast is er iedere avond live muziek.

Het is terrassen en uitgaan in één, want de gezelligste organisaties van Amsterdam hosten de avonden. Denk aan de Kopstootbar, FRITS, Super Social, Happy Feelings, Terug naar Toen, Rewind en meer.

Chique doen? Ga voor The Chef’s Table

Als je zin hebt om uit te pakken, dan is Ron Gastrobar ready om jou de ultieme private dining experience te bieden. Een intieme beleving in een exclusieve verborgen parel gelegen aan de Gashouder, het Leidinghuisje. De chef’s van Ron Blaauw’s zaak zorgen voor het verfijnde diner. Lees hier meer over het arrangement.

Handige info

Het Amsterdams Winterterras staat er vijf weekend lang, van donderdag tot en met zondag. Vandaag begint het eerste feestelijke weekend en na 4 december sluiten de deuren van het terras weer. Op donderdag is het terras van 17:00 tot 01:00 open, op vrijdag van 16:00 – 01:00, op zaterdag van 14:00 tot 01:00 en op zondag van 13:00 tot 22:00. Tickets haal je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.