Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Introvert en daten? Deze activiteiten zijn perfect om te doen tijdens een date

We kunnen niet allemaal een social butterfly zijn en dat is maar goed ook. Ben jij introvert persoon? Dan kosten sociale activiteiten jou soms best wat energie. Zo ook daten, want elke keer urenlang lullen in een drukke zaak is best draining. Precies om deze reden zetten wij wat andere date-activiteiten voor je op een rij.

En je hoeft hier ook niet de hele tijd bij te praten, dus ongemakkelijke stiltes zijn sowieso al getackeld.

Introvert en op date? Deze activiteiten zijn perfect om te doen tijdens een afspraakje

Geloof ons, hier gaat je batterij een stuk minder snel van leeg.

1. Ga samen koken

Ga bij één van jullie twee thuis een lekker gerecht klaarmaken, het liefst eentje die lang duurt. Tijdens het koken heb je genoeg tijd om te kletsen en elkaar te leren kennen, maar omdat je bezig bent ligt de druk veel lager.

2. Ouderwets naar de film

Waar is de old skool bioscoopdate gebleven? Wij zijn fan van deze planning. Doe van te voren of achteraf een drankje en ga samen naar een leuke film. Zo breng te toch tijd samen door, maar ontspan je ook een beetje.

3. Cocktails shaken

Vind je samen diner nog een dingetje? Dan is het hartstikke gezellig om samen cocktails te maken. De alcohol zorgt er (waarschijnlijk) voor dat jullie wat losser worden en dat komt de sfeer vaak ten goede. Geen zin om te drinken? Virgin cocktails zijn ook hartstikke lekker, hier vind je wat recepten.

4. Spelletjesavond

Klinkt lame, maar is onwijs leuk. Je kan thuis alle bordspelletjes uit de kast halen of samen een arcadehal opzoeken. Omdat je bezig bent is de sfeer meteen ontspannen en zo kom je er ook meteen achter of diegene tegen verliezen kan.

5. Wees samen creatief

Heb jij een date met een creatief persoon? Maak daar dan gebruik van. Wat dacht je van een workshop pottenbakken of schilderen. Tijdens deze activiteiten leggen jullie de aandacht niet alleen op elkaar, maar ook op het creatieve project en dat schept een band.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.