Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is nog aan: Kendall Jenner en Bad Bunny zijn zoenend gespot tijdens Drake’s concert

De meest spraakmakende relatie van dit jaar is wel die van Kendall Jenner en Bad Bunny. Maar is de romance nog aan de gang?

Blijkbaar wel, want het stel werd gisteravond dansend gespot tijdens het concert van Drake in Los Angeles.

Kendall Jenner en Bad Bunny zijn innig gespot

Het is nog niet eerder gebeurd dat we Kendall Jenner en Bad Bunny betrapte op wat PDA – en toch was het zondagavond raak. Het stel feestte samen bij het concert van rapper Drake in Los Angeles, waar ze uiteraard in de VIP-area zaten.

In onderstaande video zien we hoe Kendall en Benito Antonio Martínez Ocasio, zoals de artiest heet, samen dansen. Maar het blijft niet bij dansen, want er worden ook flink wat kussen gedeeld. Netjes met een handje ervoor, dat wel.

Kendalls lichaamshouding

Zoals altijd, zijn de meningen op de video verdeeld. Hoewel de helft van de kijkers fan zijn van het stel, zijn er ook veel mensen die de lichaamshouding van Kendall wat oncomfortabel vinden.”Idk her body language givin me uncomfy” schrijft iemand onder de post.

Of haar houding komt door Bendito, of omdat Kendall het spannend vindt om affectie te tonen op zo’n publieke plek, is onduidelijk.

De relatie-tijdlijn van Kendall Jenner en Bad Bunny

Van alle liefdesverhalen die we van Kendall Jenner kennen, is die met Bad Bunny toch de meest openbare. Waar het topmodel normaal gesproken vrij gesloten blijft als het gaat om relaties, lijken de paparazzi haar dit keer toch wel verdacht vaak te spotten met de 29-jarige Grammy winnaar.

In maart werden de twee gespot tijdens een sushidate, daarna op Coachella en later nog een paar keer. Echt een statement over de relatie is er tot op vandaag de dag niet gekomen.

Kendall houdt het, ondanks alle media-aandacht, graag privé. “I try to find the balance of keeping things private and … also not letting the unfortunate frustration and stress of everyone trying to get in on it stop me from enjoying my side,” vertelde ze in een interview met The Wallstreet Journal in mei.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.