Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 4 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Bianca Censori wéér zonder schoenen op straat en Kanye kiest bijzondere vermomming

Zo denk je nooit van het Kanye vs. Kim drama af te komen, en zo is Ye al maanden gelukkig met zijn nieuwe vriendin, Bianca Censori. Of vrouw, want volgens geruchten zijn de twee al snel in het geheim getrouwd. Dat de twee dingen net ff anders doen, blijkt. Eerder verscheen Bianca in een soort condoomjurk, later zonder schoenen en alleen in panty bij de KFC en nu mist ze weer wat aan haar voeten..

Bianca Censori gaat zonder schoenen de straat op en Kanye kiest voor bijzondere vermomming

De 28-jarige Censori is samen met Kanye in Italië, waar ze haar bijzondere gewoontes gewoon mee naar toe neemt. Ook hier loopt ze zonder schoenen op straat. Op vakantie loop je wel vaker op blote voeten (strand, gras, zwembad etc) maar dit is gewoon op de straat in Florence, zo is te zien op de foto’s op de Amerikaanse website PageSix. Verder loopt ze in een zwarte bikini top met legging, da’s dan wel weer lekkere vakantie wear.

Ook heeft ze haar blonde pixie cut ingeruild voor een donkerbruine versie.

Kanye gaat voor een vermomming

Natuurlijk is het makkelijk om wereldberoemd te zijn, zelfs als je naar een ander continent gaat weten mensen nog wie je bent. Om lekker incognito een ijsje te kunnen eten, moet je daarom iets bedenken. En je kan zeggen wat je wil, maar Kanye is wel origineel. Toch vinden wij zijn vermomming ietwat teleurstellend, hij draagt namelijk gewoon een witte handdoek over zijn hoofd. Of misschien had hij ‘t gewoon warm en wilde hij zijn zweet laten opnemen in de stof? Of in alle rust zijn ijsje opeten? Je weet ‘t maar nooit met die man.

Het stel bezocht een stoffenfabriek én ging nog even shoppen bij Balenciaga en genieten verder van de Italiaanse zon.

Dit is het indrukwekkende vermogen van Ryan Gosling

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.