Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift zet een punt achter haar 7-jarige relatie met Joe Alwyn

Taylor Swift heeft weer nieuw voer voor een reeks aan break-up songs. Na zeven jaar een relatie te hebben gehad met Joe Alwyn, hebben de twee volgens bronnen er nu een punt achter hun relatie gezet. Dat terwijl de Love Story zangeres nog steeds bezig is met haar Eras Tour. Was er dan toch trouble in paradise?

Shoutout to my ex.

Taylor Swift is weer single

Taylor Swift heeft na zeven jaar haar relatie met Joe Alwyn verbroken. De twee gingen in 2016 daten, maar hebben de relatie al deze tijd vrij privé gehouden. Af en toe konden we ze met elkaar spotten, maar echt publiekelijk werd het nooit. De twee lieten daarnaast ook niet veel los over de affectie tegenover elkaar. Na zeven jaar kwamen ze er dan toch achter dat ze alles uit de relatie hebben gehaald wat ze konden. Daarom hebben ze besloten om de wegen te scheiden.

Healthy break-up

Sprake van een bad break-up is er niet, integendeel: de twee zijn op goede termen uit elkaar gegaan. De relatie was op natuurlijke wijze en zonder drama tot een einde gekomen en was ook de reden waarom fans Alwyn niet hebben gespot tijdens de shows van de Eras Tour. It all makes sense now. Wij zijn in ieder geval blij dat de split tussen de twee een gezonde was, maar zijn wel razend benieuwd of we na de tour een nieuw heartbreak album van Taylor krijgen.

Break-up songs incoming

Of we nu weer een hele nieuwe fase van break-up songs van de 33-jarige zangeres ingaan is nog maar de vraag, maar een nummer zoals Lover, waar Joe de muse voor was, zal niet snel weer geschreven worden. Ondertussen is Taylor volop bezig met het voltooien van haar Eras Tour, maar wie weet, misschien is haar volgende album wel een nieuwe ode aan haar ex.

Wacht, wat? Kim Kardashian krijgt een rol in deze populaire serie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.