Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 16 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Doei salaris – H&M Home opent een conceptstore in Amsterdam

We kennen H&M niet alleen als modeketen, ook op interieurgebied timmeren ze hard aan de weg. Zo hard dat er binnenkort een H&M Home conceptstore in Amsterdam wordt geopend. En dat is goed nieuws voor de interieurliefhebbers onder ons.

En iets minder goed nieuws voor de portemonnee, want bij H&M Home kun je terecht voor prachtige interieur items.

H&M Home in Nederland

In hartje Amsterdam, aan de Kalverstraat, opent de keten een conceptstore van maarliefst 586 (!) vierkante meter. Natuurlijk kun je in de winkel terecht voor het gehele assortiment van H&M Home, inclusief meubels, lampen en items van andere merken. De winkel gaat zich richten op veel persoonlijke aandacht en service. Daarnaast moet de winkel een beleving en inspiratiebron worden door de vernieuwde, dynamische shopping omgeving. Wij zijn heel benieuwd.

Peter Klagsmerk, General Manager van H&M Home is heel trots op de komst van de nieuwe winkel:

“Met onze H&M HOME Concept Stores willen we klanten een inspirerende ervaring bieden die een aanvulling vormt op ons online aanbod. We zijn enorm blij om dit concept nu uit te breiden naar Nederland en we hebben er veel zin in om onze klanten te verwelkomen in onze winkel in Amsterdam. We hopen dé plek te worden waar klanten naartoe gaan als ze op zoek zijn naar modern design en home decoratie.”

Wanneer gaat de winkel open?

Voorlopig moeten we nog even wachten op de komst van de winkel, want de exacte datum waarop de winkel geopend wordt is nog niet bekend. Wél is bekend dat de H&M Home winkel dit voorjaar geopend wordt. Ons geduld wordt dus nog even op de proef gesteld. Kan je echt niet wachten? Dan is dat het perfecte excuus voor een reisje naar Londen, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen of Oslo, want daar zijn de conceptstores al open.

h&m home winkel amsterdam
H&M

H&M

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.