Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 31 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Hollywood viert Halloween en dit zijn onze favoriete kostuums van de celebs

Mocht je het niet doorgehad hebben, er werd dit weekend al flink Halloween gevierd. Het is vandaag pas écht Halloween, maar de feestjes vonden plaats op vrijdag en zaterdag, ook in Hollywood. Dat betekent één ding: tijd voor een overzicht van de vetste kostuums.

Je komt daar echt niet weg met een beetje nepbloed. Nee, dit is verkleden on steroids. 

Hollywood viert Halloween en dit zijn onze favoriete kostuums van de celebs

Als je eenmaal in het bezit bent van een AMEX Black Card kan je nét iets verder gaan met je outfit dan wij meestal doen. Heel Hollywood trok alles uit de kast en dat levert heerlijke beelden op.

Kim’s kids als hip-hop legendes

Zoals verwacht gingen de Kardashians weer all out tijdens Halloween en ook het jongste telg moest eraan geloven. De kinderen van Kim Kardashian gingen verkleed als hip-hop legendes Aaliyah, Sade, Snoop en Eazy E.

Kylie gaat ervoor met middeleeuwse taferelen

Als er één Kardashian is die alles uit de kast haalt met Halloween, dan is het Kylie wel. Ze postte meerdere looks, maar deze is veruit onze favoriet. Ze kan zo meespelen in American Horror Story. 

Instagram @kyliejenner

Megan Fox en MGK als Pamela en Tommy

Eén van de meest iconische looks van dit jaar are served by Megan Fox en Machine Gun Kelly. Het stel verkleedde zich als Pamela Anderson en Tommy Lee. Geweldig.

Frankie Jonas verkleedt zich als zijn broer

Dit jaar hoeft Frankie Jonas niet ver te zoeken voor zijn kostuum. Hij verkleedt zich als zijn broer Joe Jonas, terwijl zijn vriendin zich verkleedt als Joe’s ex Taylor Swift.

Keke Rapunzel

Keke Palmer pakt uit en laat zich professioneel op de foto zetten in haar Rapunzel-kostuum.

Hailey Bieber eert Yves Saint Laurent

Hailey gaat op de meer elegante en klassieke toeren, ze recreëert namelijk een look uit de  1999 Yves Saint Laurent show, gedragen door Laetitia Casta.

Kendall Jenner gaat voor Toy Story

Kendall trekt haar stoute schoenen aan (of moeten we zeggen stoute laarzen?) en gaat voor de look van Andy uit Toy Story.

Addison Rae als Lady Gaga

Addison Rae zou Addison Rae niet zijn als haar kostuum geen link had met TikTok. Dit jaar kroop ze in de bebloede huid van Lady Gaga tijdens het iconiche VMA concert. I’m your biggest fan, I’ll follow you until you love me…

Lizzo als Marge Simpson

Uhm, deze heeft niet eens een uitleg nodig.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.