Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 31 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

WIN – Een weekendje Parijs in l’appartement Gambettes Box, helemaal à la Emily in Paris

Over twee maanden komt het nieuwe seizoen van Emily In Paris op Netflix te staan en we kunnen wel zeggen dan het één van onze all time favorite feel good-series is. Ter ere van seizoen 3 geeft Gambettes Box een luxe verblijf weg in de Franse hoofdstad. De stad van de liefde. De stad van Emily, Gabriel én Alfie. Je slaapt dan twee nachtjes in l’appartement Gambettes én je hoeft niet alleen, je mag natuurlijk iemand meenemen.

BFF’s on tour?!

Win een stay in L’appartement Gambettes Box

Eerst even over het bedrijf: Gambettes Box is een abonnementservice waarbij je 2 panty’s per maand ontvangt en dat je ten alle tijden op kunt zeggen. Zo ga je als echte Parisienne door het leven en zit je nooit zonder fashionable tights. Het bedrijf zorgt er nu voor dat jij en je bestie Parijs kunnen ervaren zoals Emily dat doet: in stijl.

Je kunt nu namelijk verblijven in het luxe l’appartement Gambettes op kosten van het bedrijf! Naast het verblijf in het prachtige appartement, krijgt de winnaar een exclusief kijkje achter de schermen bij Gambettes Box op kantoor dat uitsluitend wordt gerund door vrouwen in de Franse hoofdstad.

l’appartement Gambettes

Wat moet je doen om te winnen?

Nou, dat is heel erg makkelijk. Klik op deze link, vul je naam, leeftijd en e-mailadres in en voilà! C’est tout!

Je kunt deelnemen tot en met 28 november 12:00. Het weekendje weg zal plaatsvinden tussen 1 januari 2023 en 1 maart 2023. Er wordt uiteraard contact met je opgenomen over de gewenste reisdata en over alle andere nodige informatie.

Good luck!

Ouch! Dit is hoeveel geld de controversiële uitspraken van Kanye West hem gaan kosten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.