Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Take my money: je kunt binnenkort in de villa uit House of Gucci verblijven

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet wachten tot de film House of Gucci uitkomt. We zijn helemaal obsessed met Lady Gaga als hoofdrolspeelster en haar iconische accent. De film komt op donderdag 25 november eindelijk uit, maar dat is niet het enige goede nieuws. Airbnb heeft namelijk weer een spectaculaire accommodatie toegevoegd aan hun platform.

Je kan binnenkort verblijven in de House of Gucci Villa Balbiano en wij willen er onmiddellijk heen.

House of Gucci

De door Ridley Scott geregisseerde film House of Gucci gaat over de Gucci-familie. Het vertelt de tragedie van Maurizo Gucci en de neergang van het mode-imperium van Gucci. De gebeurtenissen en de nasleep van de moord op Maurizio Gucci in 1995 staan centraal in de film. Het verhaal gaat namelijk over Patrizia Reggiani (Lady Gaga) die plannen maakt om haar man – Maurizio Gucci (Adam Driver) – om het leven te brengen nadat hij zijn aandelen heeft verkocht.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en het is een verfilming van het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. Hoewel wij erg uitkijken naar de film, heeft de Gucci-familie al laten weten dat ze absoluut niet blij zijn met de film en walgen van de cast.

House of Gucci: Lady Gaga-fans gaan compleet los op Twitter over de film

Airbnb villa

Villa Balbiano bevindt zich bij Lake Como in Ossuccio, Lombardia, Italië. De villa is een van de grootste privéwoningen aan het Comomeer en heeft zes luxueuze suites. De extravagante en weelderige tuinen om de villa zijn prachtig en hebben zelfs een onderscheiding ontvangen van de British Society of Garden Designers. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar het gaafste is toch echt dat deze villa een filmlocatie was van de film House of Gucci.

House of Gucci Airbnb
Airbnb
Airbnb

De host biedt op Airbnb een speciaal verblijf aan van één nacht op 30 maart 2022. Een gast en zijn of haar plus één krijgen de kans om een nacht te verblijven in de master suite met toegang tot de prachtigste voorzieningen van de villa. Ze krijgen beschikking tot de eerste vier verdiepingen van het huis, het buitenzwembad, een eigen pier en het boothuis. Er zit wel een behoorlijk prijskaartje aan deze overnachting, maar je krijgt er ook een heleboel voor.

House of Gucci Airbnb
Airbnb

De boeking kost namelijk €1000 euro voor de nacht en de boekingen voor het verblijf zullen openen op maandag 6 december om 18:00 uur.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.