Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het luisteren naar ’30’ van Adele

Hoewel het album van Adele pas sinds 19 november te beluisteren is, gaan mensen sinds die dag helemaal los om haar muziek. Fans laten op Twitter weten wat ze van het album vinden en delen memes die precies vertellen wat we allemaal dachten tijdens het luisteren naar het album ’30’ van Adele.

Adele, go easy on us.

Nieuwe album van Adele

Wij zijn ontzettend blij dat Adele eindelijk weer nieuwe muziek heeft uitgebracht. Het was alweer even geleden, want de laatste single die Adele uitbracht was in 2016 en haar laatste album kwam in 2015 uit. Gelukkig kunnen we vanaf vorige week vrijdag genieten van haar nieuwste album ’30’ en geloof ons: dat hebben we zeker gedaan.

Wij zijn trouwens niet de enigen die genieten van het nieuwste album van Adele, want heel de wereld is massaal naar ’30’ aan het luisteren. Het album doet het zelfs zo goed dat het na drie dagen het bestverkochte album van 2021 is in de Verenigde Staten. In de eerste helft van de week zijn er meer dan 500.000 exemplaren verkocht en ook op Spotify staan alle twaalf nummers van het album in de Global Top 50.

Adele onthult nieuwe details over haar relatie met Rich Paul en daten na de scheiding

Reacties

Natuurlijk gaan fans ook compleet los over het album op Twitter. Ze delen de meest herkenbare memes en video’s die precies vertellen wat we allemaal dachten tijdens het luisteren naar ’30’ van Adele. Zo schrijft een fan: “to be loved”, “i drink wine” and “oh my god” knowing they are the best songs on Adele’s 30 #Adele30″ en een andere fan schrijft: “Adele is DEEP in her Amy Winehouse bag on 30 😭 whew!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.