Anne Smits
Anne Smits Celebrity 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Hunger Games-actrice Willow Shields deelt naaktfoto na chantage

De Amerikaanse actrice Willow Shields (22) ken je misschien wel als Primrose Everdeen, die het jongere zusje speelt van Katniss Everdeen in The Hunger Games. Helaas heeft Willow te maken gehad met chanteurs die haar afpersen met haar eigen naaktfoto. Om zelf een beslissing te nemen over het uitlekken van de foto, deelt ze de foto nu zelf via Instagram.

Helaas slaan de hackers opnieuw toe.

Hunger Games-actrice Willow Shields deelt eigen naaktfoto na afpersing

Een intieme foto van jezelf is natuurlijk allesbehalve bedoeld voor de hele wereld. Helaas heeft actrice Willow Shields te maken met hackers die toegang hebben gekregen tot haar foto’s en haar daar nu mee chanteren. Om na de afpersing de controle weer terug te nemen, besluit de Amerikaanse actrice de foto zelf te delen.

Willow Shields deelt eigen naaktfoto via Instagram

Bij de foto op Instagram vertelt de actrice dat ze wordt gechanteerd en afgeperst met haar eigen naaktfoto. Willow geeft aan dat het alleen om deze foto gaat, maar dat de chanteurs beweren dat ze nog meer foto’s van haar hebben. De actrice laat weten dat ze het niemand toestaat om macht over haar te hebben. Ze heeft aangifte gedaan en ze hoopt dat de FBI haar zaak en die van zoveel anderen serieus neemt.

Niet alleen Willow Shields..

Het is niet de eerste keer dat een vrouwelijke celebrity te maken krijgt met chantage over eigen foto’s. Ook lekten de foto’s uit van Willow’s medespeelster tijdens The Hunger Games, Jennifer Lawrence en die van Kate Upton. Actrice Bella Throne kreeg ook te maken met de afpersing, maar nam de macht terug door haar eigen beelden met de wereld te delen. Willow Shields probeert met haar Instagrambericht bewustwording te creëren over de criminele praktijken van hackers en benadrukt dat ze zich door niemand laat slutshamen.

Jealous, much? Video duikt op waar Kendall Jenner Bad Bunny wegtrekt van EmRata

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.