Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de meest iconische beautylooks uit Bridgerton

We hebben genoeg redenen om van de Netflix-serie Bridgerton te houden. Tussen stomende scènes van verboden liefde en het Gossip Girl-achtige mysterie van de identiteit van Lady Whistledown, heeft de serie ook onze aandacht getrokken met de prachtige beautylooks uit de Regency-tijdperk.

Van Daphne’s gekrulde pony tot Cressida’s gevlochten tiara, dit zijn de meest iconische beautylooks uit de serie.

De meest iconische beautylooks uit Bridgerton

Het is duidelijk dat we op dit moment allemaal volledig geobsedeerd zijn door Bridgerton. Van de schandalige seksscènes tot het drama en de historische setting, het kan ook niet anders. Maar ook de beautylooks uit de serie laten een grote indruk achter. Bijna elk personage druipt van de parels, veren en kristallen. Wij delen de meest iconische looks.

1. Daphne’s pony

De baby bangs van Daphne Bridgerton is een van de meest iconische beautylooks van de show. Van haar middenscheiding tot glanzende lokken en kleine krulletjes, we kunnen voorspellen dat dit kapsel een grote trend wordt in 2021.

beautylooks Bridgerton
Netflix

2. De frisse make-uplook van Marina

Als Mrs. Featherton Marina Thompson ontmoet, is ze meteen jaloers op haar schoonheid. En dat snappen we wel met haar frisse make-uplook en volumineuze kapsel. Probeer deze beautylook zelf na te creëren met wat highlighter en een frisse blush op je jukbeenderen.

beautylooks Bridgerton
Netflix

3. Haaraccessoires

Haaraccessoires maken elke look compleet en dat bewijst Bridgerton wel. De gevlochten kroon, à la Cressida Cowper’s memorabele updo, is een van de meest memorabele beautylooks uit de show. Hoe groter het haar, hoe beter.

Netflix

4. Gedurfde kleuren en patronen

De familie Featherington staat bekend om hun liefde voor gedurfde kleuren en patronen, en hun haar is net zo avontuurlijk. De vele bloemenversieringen die door de serie in hun updo kapsels zijn gezien bewijst het wel. We love.

bridgerton seizoen 2 netflix account delen beautylooks Bridgerton sex education tweede seizoen TikTok trend mysteries video's
Netflix Netflix

5. Indrukwekkende pruiken

Er is geen kapsel in Bridgerton zoals de pruiken van de koningin. Haar kapsel heeft mega veel volume en je ziet de meest prachtige sieraden tussen haar lokken. Dit is één van de iconische beautylooks die niet weg te denken is uit de serie.

Netflix

6. De hoofdband van Eloise Bridgerton

We kunnen wel zeggen dat Eloise Bridgerton de Blair Waldorf van de serie is. Haar hoofdbanden zijn een nieuwe kijk op het dragen van een strik in je haar, en haar stijl is het proberen waard.

bridgerton seizoen 2 netflix
Netflix Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.