Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 18 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Selling Sunset meets Crazy Rich Asians in Netflix-serie Bling Empire

Eens in de zoveel tijd komt Netflix met een nieuwe realityserie die ons allemaal verslaafd maakt. Ze spelen zich af op onbereikbare locaties, met bijzondere karakters en zijn vaak totaal bizar. In de eerste lockdown hadden we Love Is Blind, toen kwam Selling Sunset en nu is Bling Empire de nieuwste parel van de streamingsdienst.

Maak je maar op voor avonden bingewatchen, want Bling Empire is je nieuwe obsessie.

Netflix lanceert Bling Empire

Bling Empire volgt een groep van bizar rijke Aziaten en Aziatische-Amerikanen die het rijkeluisleven in Los Angeles leven. En na The Hills en Selling Sunset houden we wel van wat drama in Hollywood. De officiële samenvatting luidt: “While their days and nights are filled with fabulous parties and expensive shopping sprees, don’t let the glitz and glamour fool you. Between running multi-billion dollar businesses and traveling the world, these friends are as good at keeping secrets as they are at spilling them. And there is certainly no shortage of secrets.”

Wie spelen in Bling Empire?

Verschillende influencers, YouTubers en andere socialites maken uit van de cast, maar de hoofdrollen zijn als volgt:

Anna Shay: Anna beschrijft zichzelf als the Queen of Los Angeles. (Ja, we zijn alvast obsessed want ze is de nieuwe Christine Quinn). Ze is een socialite die, voor de show, nogal op haar privacy gesteld was. Haar vader is miljardair en founder van Pacific Architects and Engineers.

Dr Gabriel Chiu en vrouw Christine Chiu: Dit stel runnen een cosmetische kliniek genaamd the Beverly Hills Plastic Surgery in Los Angeles. Ook hebben ze een tweejarige zoon Gabriel (aka Baby G). Christine beschrijft zichzelf als ‘philanthropist, investor, and couture collector’ op Instagram.

Kane Lim: Vastgoederfgenaam Kane heeft een fenomenale schoenencollectie, wordt gevolgd door Rihanna op Instagram en volgens een interview met Voyage LA is hij vooral commerciële en particuliere vastgoeddeals aan het maken voor zijn bedrijf Kix Capital. En natuurlijk zien we hem in Bling Empire.

Cherie Chan: Cherie’s familie runt een ‘denim empire’. Voor de show, wilde ze een popster in Japan worden. Nu is ze met haar partner Jessey Lee druk met het opvoeden van hun zoon Jevon en dochter Jadore. Daarnaast moet ze dealen met het verlies van haar moeder.

Kim Lee: Kim is muzikant en DJ met een indrukwekkende internationale following op Instagram. Ze heeft eerder in een realityserie gespeeld en had een succesvolle carrière als model. Nu is ze te zien in Bling Empire.

Kelly Mi Li: Kelly is een producer, ondernemer en influencer uit Hollywood. Haar ex-man zit tien jaar in de gevangenis voor fraude. Ouch. Dat is geen glamour-verhaal.

Kevin Kreider: Kevin verhuisde van Pennsylvania naar Los Angeles om zijn modellencarrière op te pakken. In Bling Empire kun je van zijn abs genieten.

Kortom, als je van Selling Sunset, Crazy Rich Asians, Love Is Blind, Below Deck, The Real Housewives en Keeping Up With The Kardashians houdt, is Bling Empire dé serie voor jou. Alle acht afleveringen van seizoen 1 staan nu op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.