Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn verliefder dan ooit na de geboorte van hun dochter

Het lijkt erop dat Gigi Hadid en Zayn Malik van hun kersverse ouderschap genieten. Hun dochter werd in september 2020 geboren en het koppel heeft van ieder moment genoten. Ze zouden zelfs meer naar elkaar gegroeid zijn en verliefder dan ooit op elkaar zijn.

De relatie van Gigi en Zayn is beter dan ooit sinds ze een gezin van drie zijn.

Gigi Hadid en Zayn Malik

Op Instagram zagen we al hoe Gigi Hadid van het moederschap genoot. Ze post af en toe een foto met haar dochter (wiens naam nog steeds niet bekend is) en deelt haar ervaringen met het moederschap. Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat de nieuwe rol van moeder haar goed afgaat. “Motherhood has come to her with such ease … She is such a natural.”

En dat is nog niet alles, want de relatie van Gigi Hadid en Zayn Malik lijkt er ook op vooruit te zijn gegaan. De bron vertelt dat het koppel “so in love” is en dat het zijn van een gezin van drie hun dichterbij elkaar heeft gebracht. Het ouderschap is voor hen beiden erg natuurlijk geweest, ook omdat ze veel normen en waarden delen. De bron vertelt, “They share the same values when it comes to culture, family and parenting … Gigi and Zayn both have very close relationships with their families and raising their daughter with that same loving environment is very important to them.”

Familie Hadid

Gigi Hadid is vooral erg dankbaar dat ze zoveel support krijgt van haar familie, die haar helpt met haar dochter. “Gigi knows she is so lucky to have her family as a support system while experiencing this new chapter of her life,” vertelt de bron. Ook Zayn was in september erg blij met de geboorte van hun dochter, waar hij een ode aan bracht toen ze geboren werd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.