Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil jij een gelikt interieur? Deze parels van H&M Home maken jouw woning in één klap een aesthetic

Soms mist je interieur gewoon wat *spice*. Een vaas hier, een dienblad daar – en toch ziet het er niet zo aesthetically pleasing uit als bij de interieur-influencers op Instagram en TikTok. Het geheim? H&M Home. Deze shop heeft alles wat van jouw huis een feest voor het oog maakt.

En wij zetten alvast de mooiste parels per trend voor je op een rijtje.

Webbing items die wat warmte toevoegen

Aesthetic en gezelligheid zijn twee dingen die niet samen lijken te gaan. Maar niets is minder waar. Sinds webbing (of Weens vlechtwerk) een ding is, is daarmee de terugkeer van warmte een feit. Of het nu gaat om stoelen, dienbladen of kapstokken: alles wat van webbing is geeft jouw interieur een Oosterse, warme touch. Wij zijn fan.

Webbing loungestoel – €279

H&M Home

Rotan opbergmand – €39,99

H&M Home

Rotan kapstok – €34,99

H&M Home

Keramieken sculpturen

Dit is de tijd van de vrije vormen. Vazen hoeven niet meer rond, schalen hoeven niet meer vierkant – de designer van H&M Home leefden zich uit en ontwikkelden items in bijzondere vormen. De neutrale tinten brengen rust in je interieur en stralen luxe uit.

Klein keramieken schaaltje – €12,99

H&M Home

Groot keramieken sculptuur – €29,99

H&M Home

Keramieken kandelaar – €14,99

H&M Home

Les beiges

We kunnen er niet omheen: beige is dé kleur als het om interieur gaat. En dat is niet gek, want door beige toe te voegen wordt jouw woning in één klap ruimer en luchtiger. Vooral in kleinere ruimtes werkt beige erg goed.

Poster met print – €14,99

H&M Home

Badmat met kwastjes – €14,99

H&M Home

Schelpvormige vaas – €29,99

H&M Home

Japandi houtwerk

Al gehoord van Japandi? Wij zijn verliefd op deze interieurstijl. Het is een mix van Japans en Scandinavisch – het is echt perfect. De Scandinavische invloeden zorgen voor een gelikt en opgeruimd gevoeld, terwijl de Aziatische invloeden zorgen voor warmte en karakter. Wij zijn groot fan van deze interieurstijl en kijken onze ogen uit bij H&M Home.

Tafellamp van hout en rotan – €69,99

H&M Home

Rotan windlicht – €39,99

H&M Home
H&M Home

Set van drie houten schaaltjes – €14,99

H&M Home
H&M Home

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.