Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Home & Interior 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze interieuritems zijn onze favorieten voor komende lente

Nu de lente voor de deur staat is het heerlijk om ons huis een fijne touch-up te geven. Mooie accessoires, zachte meubels en fijne materialen en texturen brengen een huis tot leven. Toch kan het soms best een zoektocht zijn naar mooie items met een moderne look en hoogwaardig design. Wij zetten onze favoriete interieuritems van het Zweedse merk Jotex op een rij.

Bijzondere kleurstellingen, opvallende details en Scandinavisch design: Jotex heeft het allemaal.

Haal de lente in huis

Een persoonlijk accent maakt van een huis een thuis. En hoewel iedere bewoner een andere stijl heeft, brengt Jotex een ruim aanbod aan modern, hoogwaardig interieurdesign met genoeg ruimte voor persoonlijke keuzes. De meubels en accessoires van het Zweedse merk ademen zachtheid en warmte en zijn een toevoeging voor je huis.

Het Zweedse label heeft enorm breed assortiment door een eigen productielijn. Zo vind je hier hoogwaardige meubels en decoratie, maar ook beddengoed, gordijnen en verlichting. Allemaal gemaakt van goed gekozen materialen en met elegante vormen. Interieurdesign wordt toegankelijk gemaakt door Jotex met creatieve campagnes, inspirerende samenwerkingen met influencers en een gevoel voor de laatste trends. Voor komende periode staan ronde vormen en zachte pasteltinten die worden gecombineerd met een flinke dosis kleur centraal. Onze favorieten:

1.Denton Sofa met bouclé
De Denton Sofa in bouclé is met haar organische en zachte vormen art deco geïnspireerd. Om een gestructureerd en toch robuust ontwerp te creëren, is de bank bekleed met een bouclé stof met een hoog Martindale-gehalte. Perfect voor lange avonden op de bank.

Jotex

2. Huntington spiegel


De instagrammable spiegel van Jotex geeft elk huis een retro vibe en zorgt ervoor dat je spontaan gelukkig wordt als je je outfit checkt.

Jotex

3. Starlite bijzettafel


Deze spiegelende bijzettafel maakt je woonruimte helemaal af. De bijzettafel heeft een zeshoekige vorm en is gemaakt op een frame van FSC-gecertificeerd hout.

Jotex

4. Doral Fauteuil


Een heerlijke fauteuil met een opvallende vormgeving inclusief zachte lijnen en trendy bekleding. De fauteuil is heerlijk om na een lange, drukke dag op neer te ploffen.

Jotex

5. Olga Gordijn


Maak je ruimte af met lichte, linnen gordijnen van Jotex. De prachtige, zachte lentekleuren zorgen ervoor dat je huis licht en vrolijk aanvoelt.

Jotex

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.