Inga Stoit
Inga Stoit Love & Life 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Interssant: zijn feromonen in parfums echt lustopwekkend?

Feromonen in parfums kunnen lustopwekkend zijn. Hoe dan? Studies hebben aangetoond dat iemands natuurlijke geur een rol speelt bij het vallen voor deze persoon. Nu gaat het dus om iemands persoonlijke geur en niet over daadwerkelijke parfum. Maar het is zo dat feromonen die in parfum zitten toch de aantrekkingskracht beïnvloeden – en daarmee de keuze wie jij aantrekt.

Op TikTok zagen we deze discussie al meerdere keren voorbijkomen. Er werd gesuggereerd dat synthetische feromonen in bepaalde parfums een positief effect hebben op de aantrekkingskracht. Op zich ook niet heel gek, want als iemand lekker ruikt, dan is dat zeker een pré.

Lustopwekkende feromonen in parfum

Op Amazon heb je de Pure Instinct Roll-On Pheromone Infused Perfume. Dit merk beweert dat het luchtje zich vermengt met jouw eigen natuurlijke pH en daarmee een unieke geur creëert. Het is de bedoeling dat je dit product over je lichaam rolt – het is namelijk een roll on parfum. Je rolt deze op de plekken waar je normaal gesproken ook parfum aanbrengt. Denk aan je: polsen, nek, borst en of zelfs achter je knieën.

Vaak geen zin in seks? Misschien ben je greysexual

Een review hierover van een partner naar een andere partner was: ”Those pheromones must be ripe today, you’re looking ripe, I might have to use some of whatever you have on.” Klinkt best sexy als je het ons vraagt. Met feromonen wek je de interesse van het andere geslacht. Let wel, dit werkt alleen van het éne naar het andere geslacht. Dus van man tot vrouw, of andersom.

Uiteraard is deze roller niet de enige parfum die gebruik maakt van feromonen. Als je hier naar op zoek gaat dan zul je zien dat diverse merken hier op inspelen. Baadt het niet dan schaadt het niet, en lekkerder ruiken willen we natuurlijk allemaal. Je kunt op Google letterlijk zoeken naar feromonen in parfums en daarmee je nieuwe ‘parfum’ selecteren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.