Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Irina Shayk is niet blij met de relatie van ex Bradley Cooper en Gigi Hadid om deze verrassende reden

Aan het begin van deze maand kwam een bijzonder liefdeskoppel op onze radar: Bradley Cooper en Gigi Hadid. Maar wat vindt Bradleys ex, Irina Shayk, van deze opbloeiende romance?

Spoiler: het model is niet blij. Maar niet om de reden die je verwacht.

Gigi Hadid en Bradley Cooper

Donderdag 5 oktober was niet zomaar een donderdag voor het personeel van Italiaans restaurant Via Carota in New York. Gigi Hadid en Bradley Cooper hadden namelijk dat restaurant uitgekozen als de plek voor (wat lijkt) hun date. Op foto’s van The Daily Mail zien we hoe de twee, gekleed in twee totaal verschillende outfits, naar het restaurant lopen.

De vermeende date vindt een jaar na Gigi’s vage situatie met Leonado DiCaprio, een goede vriend van Bradley Cooper, plaats. Wat de aard is van de date, is nog onbekend. Wel zijn Gigi en Bradley gespot toen ze na de date weer in dezelfde auto stapten.

In de weken erna zijn ze nog vaker samen gespot en kunnen we stellen dat er iets begint op te bloeien. Hoe serieus het is, is nog onbekend. Wat inmiddels wél bekend is, is dat de twee elkaar kennen door Irina Shayk. Sommigen dachten nog door Leo, maar dat blijkt niet het geval. Irina is de ex van Bradley en een goede vriendin van Gigi. Maar wat vindt zij hier nou eigenlijk van?

Irina Shayk is niet blij

Wanneer een goede vriendin met je ex (en de vader van je kind) aanpapt, is dat even wennen. Ook voor Irina. Een bron vertelt aan Page Six dat het Russische model niet bepaald blij is met deze ontwikkeling in Bradleys liefdesleven. Toch heeft dat een andere reden dan verwacht.

“Irina is not happy with Bradley for dating another supermodel, but one who is younger,” vertelt de bron. “It took her by surprise.” Het gaat dus niet om Gigi, maar om het feit dat Bradley nu met een twintig jaar jongere vrouw datet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.