Anne Smits
Anne Smits Celebrity 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Is Khloé Kardashian aan het daten met deze sexy acteur?

In de nieuwe aflevering van The Kardashians doet Khloé Kardashian een boekje open over haar liefdesleven. Nadat zus Kim in de vorige aflevering openlijk vertelde over haar voorkeuren en afknappers bij mannen, is nu Khloé aan de beurt. Ze heeft namelijk een oogje op deze bekende acteur.

En wij snappen Khloé maar al te goed.

Khloé Kardashian aan het daten met deze bekende acteur

In de nieuwe aflevering van The Kardashians vertelt Khloé dat ze een moeilijk jaar achter de rug heeft en klaar is voor een nieuwe periode met veel energie. En daar kan deze bekende acteur haar misschien wel bij helpen.

Kim zet de ontmoeting in scène

In de aflevering is te zien dat Khloé de Dolce & Gabbana-show bijwoont van zus Kim. En dat leek Kim een goed moment voor een plannetje. Zo wilde Kim dat Khloé in contact zou komen met de 365 Days-acteur Michele Morrone. En met de scène van 365 Days op haar netvlies, vond ook Khloé dit geen verkeerd plan. De twee leken het vervolgens erg gezellig te hebben naast elkaar terwijl ze de show van Kim bewonderden. Khloé liet er dan ook geen gras over groeien, want direct na de Dolce & Gabbana-show stelde Khloé de 32-jarige acteur al voor aan haar vrienden.

Insta-official?

Michele leek het ook leuk te hebben met Khloé en plaatste een foto samen met Khloé in zijn Instagram Stories. Dat werd vervolgens meteen opgepikt door andere socialkanalen, waar Khloé nogal verbaasd over was. “He posted it on his Insta story?! Shut up! I was like, ‘How did this get everywhere? I don’t mind it, I like the narrative. It’s better than the narrative I’ve been having, but I was dying. I didn’t know how this came out!”, vertelt ze in de aflevering.

Is Khloé verliefd?

Ondanks de moeite die Kim in de potentiële lover van haar zus Khloé heeft gestoken, lijkt er geen echte romance te zijn opgebloeid. Nadat Khloé en Michele de Dolce & Gabbana-show verlieten, hebben de twee elkaar volgens People niet meer gezien of gesproken.

Kim Kardashian en Hailey Bieber doen een boekje open over goedmaak seks en ‘the mile high club’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.