Anne Smits
Anne Smits Celebrity 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian vertelt openlijk waar ze opgewonden van raakt en het zal je verbazen

De nieuwste aflevering van The Kardashians maakt de tongen flink los. Zo krijgen we de ruzie tussen Kourtney en Kim te zien vanwege Kim’s samenwerking met Dolce & Gabbana. En Kim lijkt de hoofdrol te spelen in deze aflevering. Zo doet ze namelijk ook een boekje over waar ze pas écht uh.. geil.. van wordt bij een man.

Kim neemt geen blad voor de mond.

Kim Kardashian vertelt openlijk over haar voorkeuren én afknappers bij een man

Als we kijken naar Kim’s ex-man, rapper Kanye West, en ex-scharrel Pete Davidson is er niet echt een pijl op te trekken waar Kim nu precies op valt. Maar aan dat raadsel komt nu een eind. In de nieuwe aflevering van The Kardashians vertelt Kim uitgebreid waaraan ze wil dat haar nieuwe liefde voldoet.

‘The straighter, the hornier I’ll get’

Wat Kim het allermooiste vindt bij een man? Een goede glimlach met een mooi gebit. Hierover zegt ze letterlijk: “The straighter, the hornier I’ll get.” Daar voegt ze nog aan toe dat ze een kalme man wil met een goede hygiëne. Verder wil ze een ‘echte’ man die haar beschermt en die langer is dan zij. Ook al is dat niet heel moeilijk met haar 1.57m.

De lijst aan eigenschappen waar haar toekomstige lover aan moet voldoen, is nog niet klaar. Hij moet haar ook steunen in haar succes, spontaan en leuk zijn en natuurlijk een goed voorbeeld zijn voor Kim’s vier kids. Verder wil ze een sportieveling, een gemotiveerde en onafhankelijke man en oh ja.. hij moet óók nog een goede smaak hebben.

Kale kop

Kim benadrukt ook wat ze vooral niet terug wil zien in haar toekomstige man. Wat hij níet moet hebben zijn “mom or dad issues”. Oftewel geen zware bagage, want die heeft ze zelf al genoeg, zegt ze. Ook zegt Kim geen voorkeur te hebben voor een kale man. Maar daar voegt ze aan toe dat zodra ze verliefd is, ze ook wel over een kale kop wil wrijven. Om te weten of haar nieuwe liefde ‘Fred’ aan deze eisen voldoet, zullen we moeten afwachten tot de rest van het seizoen van The Kardashians.

Kendall Jenner slaat de plank mis met deze opvallende jurk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.