larasteenvoorden
larasteenvoorden Celebrity 1 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Jacob Elordi’s badwater uit Saltburn is nu een kaars en die wíl je ruiken

De hitfilm Saltburn bevat genoeg scènes waarbij je mond spontaan openvalt. Waarschijnlijk denk je vaak: nee, dit kán niet. Je dacht het sowieso bij het moment dat Oliver (Barry Keoghan) het gebruikte badwater van Felix (Jacob Elordi) hoorbaar naar binnen slurpt. En van dát badwater is er nu een kaars.

Move over Kourtney Kardashian met je This Smells Like Kourtney’s Orgasm-kaars, er is een nieuwe favoriet en die ruikt naar de climax van Jacob Elordi. Of Felix. Nou ja.

Climaxkaars van Jacob

De kaars met het opschrift ‘Jacob Elordi’s Bathwater’ is verkrijgbaar op o.a. Etsy voor € 30,50 en krijgt lovende reviews op TikTok. De productbeschrijving is als volgt: ‘Er gaat niets boven de geur van een kwaliteitskaars, vooral als die geur is geïnspireerd door Jacob Elordi en hoe wij ons voorstellen dat Zijne Hoogheid zou ruiken. Is het de zoete geur van vanille? Een warme kruidige geur? Een zachte zeebries?’ We kunnen ons er iets bij voorstellen.

Jacob’s review

Bij Jimmy Fallon kon Jacob zelf zich ook niet inhouden toen hij het product in handen kreeg. Hij dook er meteen in:

@fallontonight

Jacob Elordi sniffs the “Jacob Elordi’s Bathwater” candle 🛁 #FallonTonight #TonightShow #JacobElordi #Saltburn

♬ original sound – FallonTonight

‘It gets a bit creepy’

Dat geldt trouwens ook voor sterren als Margot Robbie, Troian Bellisario (Pretty Little Liars) en Patrick J. Adams (Suits). Zij werden door Entertainment Tonight op de rode loper verrast met een versie van de kaars. ‘Ja, dit ruikt precies naar Jacob’s badwater,’ giechelt Margot. Troian en Patrick namen het geurende potje het liefst mee naar huis. Felix’ moeder in de film, gespeeld door Rosamund Pike, waagde zich er niet aan. ‘Hij is mijn zoon, nu wordt het creepy,’ zei ze.

@entertainmenttonight

These stars are all for burning the Jacob Elordi bathwater candle 🕯🛁 #saltburn #jacobelordi

♬ original sound – Entertainment Tonight – Entertainment Tonight

Drink ‘m thuis

Zin om jezelf he-le-maal in Oliver te verplaatsen? Steek de kaars aan, stap in een warm bad en dobber lekker rond met in gedachten Jacob Elordi en in je hand een heuse bathwater cocktail. Dít is onze favoriet!

@clubfredi

It hasn’t even been a week, 2024 😩😂 saltburn jacobelordi cocktail

♬ original sound – FREDI

Dry january: 6 lekkere alcoholvrije drankjes die je wél kunt drinken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.