Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 12 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker lanceert een kaars die naar het orgasme van Kourtney Kardashian ruikt

Nu de tortelduifjes Travis Barker en Kourtney Kardashian hun een tijdje geleden eenmaal hebben uitgesproken over hun relatie, delen de twee steeds meer over hun intieme liefdesleven. Zo deelde Travis eerder al intieme details over hun seksleven en plaatste Kourtney een verliefde foto met Travis in bikini op haar Instagram.

En ze gaan weer een stapje verder: Travis Barker plaatste gisteren een foto op zijn Instagram-story van een kaars die wel een hele aparte geur heeft.

Travis Barker lanceert kaars die naar het orgasme van Kourtney ruikt

Intieme details delen over zijn relatie vindt Travis Barker niet zo’n probleem, want hij deelt maar al te graag hoe verliefd hij is op de Kardashian. De drummer heeft zelfs een tattoo voor Kourtney genomen en deelt de intiemste details over hun relatie. En daar blijft het niet bij: hij plaatste gisteren op zijn Instagram-story een foto van een geurkaars die ruikt naar het orgasme van Kourtney Kardashian.

Instagram

Op de foto zien we een geurkaars van GOOP waar op staat “This smells like Kourtney’s orgasm“. De kaarsen ruiken naar orgasmes, maar zijn natuurlijk niet écht gemaakt van orgasmes. Volgens GOOP zijn de kaarsen gemaakt van zure grapefruit, neroli, rijpe cassisbessen en buskruitthee. Hier zijn nog Turkse rozen aan toegevoegd om de geur meer sexy en verslavend te maken. Impressive.

Vaste relatie

Dat Travis Barker en Kourtney Kardashian dit doen komt natuurlijk niet echt als een verrassing. De twee hebben vanaf het begin al veel chemie en plaatsen de meest romantische en intieme foto’s van elkaar. Zo kunnen we ook maar niet vergeten dat Travis voor Kourtney’s verjaardag een intiem filmpje van Kourtney die op zijn duim zuigt plaatste. En natuurlijk de iconische bikinifoto:

Kortom: het lijkt erop dat deze relatie nog wel een tijdje gaat duren en dat we veel meer content van deze twee gaan verwachten. De exen van Travis en Kourtney denken hier echter anders over: Scott Disick vindt het soms lastig om de twee samen te zien en de ex van Travis heeft ook wel haar woordje klaar over Kourtney. Één ding is zeker: wij kunnen geen genoeg krijgen van deze goofy relatie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.