Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 9 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Jacquemus opent pop-up “Le Bleu” in Londen en daar wil je heen

Ben jij nog op zoek naar de perfecte locatie voor een weekendje weg? Dan raden we je aan om Londen te bezoeken. Lekker dichtbij én we hebben nog een hele goede reden, want het Franse modemerk Jacquemus heeft momenteel een pop-up shop in het welbekende Selfridges. Het merk neemt de iconische ‘Corner Shop space’ tijdelijk over en jij kunt de store nu bezoeken. De pop-up shop is volledig in het thema “Le Bleu” en dat is te zien aan alles.

C’est fantastique.

Jacquemus “Le Bleu” Londen

De hele shop is gebouwd als heuse ‘ervaring’. De ruimte is een ietwat surrealistische interpretatie van de badkamer van Simon Porte Jacquemus himself. De kleuren in de ruimte zijn afgeleid van de exlcusieve color ways van de populaire Chiquito en Bambino-tassen. Ook zijn er een aantal truien, t-shirts en accessoires verkrijgbaar én liggen er een aantal items uit de “Le Splash”-collectie.

Jacquemus is het eerste merk dat gebruik maakt van de 24/7-automaten, ook wel beter bekend als vending machines. En ja.. dat hoor je goed. Je kunt alle items dus gewoon uit de automaat halen! De tassen zitten achter transparant glas en je kunt het deurtje openen zodra je (logisch) je aankoop hebt gedaan. Net zoals een patatje bij de Febo dus.

Unieke ervaring + toffe content

Dus heb je altijd al een tas van Jacquemus gewild óf heb je zin om unieke content te maken voor Instagram of TikTok? Daar is het de perfecte plek voor. We verwachten dan ook veel foto’s van onze favoriete influencers te zien in deze enorm blauwe badkamer mét kleedhokjes.

@carolineebo

Some photos I took from the opening of the new Jacquemus Le Vestiaire pop up in London yesterday 💙 #Jacquemus #LeVestiaire #JacquemusLondon #London #Art

♬ I RULE THE WORLD – .•♫•♬• azealia.tiktok •♬•♫•.

@hurr

SPLASH 💦 the new @Jacquemus pop up in @Selfridges is open! #fashion #jacquemus #london

♬ My money dont jiggle jiggle – Duke & Jones

Dit zijn de grootste modetrends voor Lente/Zomer 2021

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.