Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 9 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over de Moederdag-foto van Kim Kardashian

Gisteren was het Moederdag en dat betekent dat alle moeders op de wereld in het zonnetje worden gezet. Dat betekent dat ook Kim Kardashian extra werd verwend en de realityster plaatste zelf ook een Moederdag-foto op Instagram. Hierover zeggen fans allemaal hetzelfde en het heeft alles te maken met haar dochter North West.

Super schattig!

Kim Kardashian

Kim Kardashian staat de laatste tijd weer helemaal in de spotlights. Vorige week maandag was de realityster op de rode loper van het Met Gala te zien. Hier verscheen ze samen met haar vriend Pete Davidson en droeg ze een prachtige jurk van de iconische Marilyn Monroe. Toch verliep de avond niet helemaal vlekkeloos.

Kim Kardashian kreeg de jurk van Marilyn Monroe namelijk niet helemaal dicht en dat verborg ze op deze manier. Ook gingen fans compleet los over de manier waarop Kim Kardashian de trap van het Met Gala opliep in haar jurk. Nu hebben fans weer iets nieuws gevonden om over los te gaan en het heeft alles te maken met de Moederdag-foto die Kim gisteren op Instagram plaatste.

Kim Kardashian deelt haar eerste solo TikTok en die wil je zien

Moederdag-foto

Zoals bijna iedereen vierde ook Kim Kardashian gisteren Moederdag. Op het Instagram-verhaal van Kim is te zien dat ze een hoop bloemen kreeg en filmt de realityster een joggingpak met daarop allemaal tekeningen van haar kinderen. Natuurlijk vierde Kim niet alleen Moederdag voor haarzelf, want ze heeft zelf ook een moeder en een oma.

Om haar moeder, oma en al haar zussen in het zonnetje te zetten plaatste Kim Kardashian een serie Moederdag-foto’s op Instagram. Hoewel deze foto’s stuk voor stuk ontzettend lief zijn, is er één foto waarover fans allemaal hetzelfde zeggen. Dat is de eerste foto, waarop Kim, Kris, MJ en North staan en fans zijn allemaal verbaasd over hoe groot North West al is.

Reacties

Zo schrijft een fan in de reacties onder de foto: “HOW OLD IS NORTH?!?! SHE WAS JUST 4.” Andere fans schrijven: “Northie!!!!😍😍 she’s a doll”, “Is that NORTH?!” en “You definitely see MJ in North 😍.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.