Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modenieuws 27 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Celebrityparade bij Jacquemus: dit waren de sterren aan én op de catwalk

Waar Jacquemus is, zijn celebrities. De Franse designer weet met zijn toegankelijke ontwerpen, grandioze gunfactor en esthetische thema’s menig celeb naar zijn show te trekken. Maar niet alleen aan de catwalk barstte het van de A-listers, ook op de runway liep Hollywoods finest. 

Dit waren alle A-listers die gisteren in het Paleis van Versailles rondliepen.

Alles over Jacquemus’ ‘Le Chouchou’ AW23-24

Na een show in Rio de Janeiro, een show op zoutpannen, een show in het gerstveld en natuurlijk de iconische lavendel-locatie, is het nu tijd voor de meest legendarische locatie sindsdien. Gistermiddag kwam mening modeliefhebber naar Versailles voor een show in het voormalige optrekje van Lodewijk XIV. Met deze showlocatie treedt Jacquemus in de voetsporen van Chanel en Dior, die ook eens showden in het paleis.

SplashNews.com

De gelukkige genodigden namen plaats in bootjes om de show in de tuinen vanaf het water te bekijken. Wat ze zagen op de loper? Pure Franse elegantie. De najaarscollectie van Jacquemus voelt allesbehalve herfstig. De vorstelijke looks bestaan uit lichte lingeriesetjes, poofy tops, elegante bralettes en veel zijde. Wij zijn fan.

SplashNews.com
Emily Malan/WWD via Getty Images

Hollywood komt naar Parijs voor Jacquemus

Simon Porte Jacquemus klimt met zijn gelijknamige modehuis langzaam met steevast naar de top. En bij deze ontwikkeling komen steeds meer celebrities kijken. Gisteren waren Victoria en David Beckham, Manu Rios, Monica Bellucci, Eva Longoria, Emily Ratajkowski, Claire Foy en tientallen anderen aanwezig.

Laurent VU
Laurent VU

Emily Ratajkowksi verscheen in een set uit de nieuwe ‘Le Chouchou’ collectie van Jacquemus. Terwijl Leonie Hanne in een meer simplistisch ontwerp de befaamde tuinen betrad.

Laurent VU
Laurent VU

Niet alleen aan, maar ook op de catwalk barstte het van de sterren. Zoals al werd vermoed, liep Kendall Jenner mee in de show. In een prachtig wit poofy item paradeerde ze door de tuinen van Versailles. Gigi Hadid was ook van de partij, schitterend in een kanten look. En terwijl moeder Monica Belluci toekeek vanaf een boot, liep dochten Deva Cassel mee in de show van Jacquemus.

Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM
Laurent VU

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.