Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Jason Oppenheim bevestigt dat er een spin-off van Selling Sunset komt

Hoewel we met ze allen rustig aan het wachten zijn op het vierde seizoen van Selling Sunset, lijkt het erop dat Netflix het ontzettend druk heeft. Netflix is niet alleen druk bezig met al de kerstfilms die uit gaan komen, maar ook met niet één, maar twee spin-offs van Selling Sunset. Dit geweldige nieuws bevestigt Jason Oppenheim op zijn Instagram-account.

Wij kijken er nu al naar uit.

Spin-off van Selling Sunset

Selling Sunset-ster Jason Oppenheim bevestigt het nieuws op Instagram en onthult dat de spin-off zich gaat concentreren op zijn – in Orange County gevestigde – makelaarskantoor. De caption onder het bericht luidt: “I am so excited for our new show, “Selling the OC,” about my Newport Beach office and its amazing agents! Thank you @netflix @lionsgatetv @adamdivello @skylerwakil for believing in me and what we have all created together with Selling Sunset.”

Jason Oppenheim is tot nu toe het enige originele lid van de cast van Selling Sunset die bevestigd is voor de spin-off serie. Het is natuurlijk ook zijn makelaarskantoor die centraal staat in in de nieuwe serie. Wel hopen we Chrishell Stause te zien in de spin-off, zij heeft namelijk een relatie met Jason. Gelukkig zijn er al wel wat makelaars bekend die we in de serie gaan zien. Zo meldt Variety dat we makelaars als Alexandre Hall, Austin Victoria en Brandi Marshall gaan zien.

Reacties

Na het grote succes van Selling Sunset gaf Netflix eerder dit jaar al opdracht voor een nieuwe spin-off genaamd Selling Tampa. Hierin wordt Allure Realty – een luxe vastgoedbedrijf in Florida van legerveteraan Sharelle Rosado – gevolgd. We hebben dus nog genoeg te kijken in afwachting van de nieuwe Selling Sunset spin-off die naar verwachting in 2022 op Netflix zal verschijnen.

Niet alleen wij zijn enthousiast over de nieuwe spin-off series. Fans reageren namelijk massaal onder het Instagram-bericht van Jason Oppenheim en wij begrijpen wel waarom. Want laten we eerlijk zijn: we zijn allemaal wel weer toe aan een dosis Selling Sunset-drama. Zo reageert een volger: “Yay!!!! So happy for you and your team! You guys put in hard work ❤️” en een andere volger reageert: “Can’t Wait For This!!!!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.