Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 9 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Rihanna geeft een eigen draai aan deze virale TikTok-trend en wij zijn obsessed

TikTok is dé plaats om de nieuwste trends op het gebied van fashion, eten en make-up te vinden. Maar wij zijn niet de enige die de nodige inspiratie van TikTok halen, want ook celebrities blijken op TikTok te kijken. Dit laat Rihanna zien op Instagram, want de zangeres heeft een eigen draai gegeven aan een virale TikTok-trend en wij zijn helemaal obsessed.

Dit willen we direct proberen.

TikTok-trend

Als je onlangs nog aanwezig bent geweest op TikTok – wij vanmorgen nog – dan heb je ongetwijfeld de nieuwste make-up trend voorbij zien komen. Onze TikTok-feed staat er in ieder geval helemaal vol mee. De afgelopen maanden gaat er namelijk een felpaarse blush rond op TikTok en wij moeten eerlijk toegeven: de kleur ziet er geweldig uit.

Yashora – @yashora – maakte in september een TikTok-video waarin ze zich afvraagt waarom paarse blush bijna niet gebruikt wordt in de beautywereld. Na het zien van de video vragen wij ons hetzelfde af. In de video – die meer dan 1.4 miljoen keer bekeken is – zien we hoe Yashora twee verschillende soorten paarse blush aanbrengt op haar gezicht. Een van Fenty Beauty en een van Nudestix. “I really want to know who is doing the PR for purple blush because y’all are doing a shitty job,” zegt Yashora in de video. “Seriously, why is this not hyped up more in the beauty community? Why?”

@yashoras

💜✨PURPLE BLUSH SUPREMECY!!!✨💜 @fentybeauty @nudestix #beautytips #beautytutorials #makeup #fentybeauty #nudestix #fyp

♬ original sound – Yashora – Yashora

Rihanna

Nu is Rihanna met dezelfde prachtige kleur gespot, maar dan niet op haar wangen. De zangeres heeft een eigen draai aan de trend gegeven en brengt de paarse kleur aan op haar lippen. RiRi’s make-upartist – Priscilla Ono – plaatste een reeks foto’s van Rihanna’s nieuwste fotoshoot waarin ze te zien is met paarse lippen. Wij weten niet hoe het met jullie zit maar wij zijn fan.

In de caption schrijft Priscilla: “The sickest @badgalriri new Merch & Vinyl ❤️‍🔥
#makeupbypriscillaono using @fentybeauty. Side note: y’all heard about the new purple blush trend? Yeah the right purple on the lips is fire too💜 using @fentybeauty Slip shine in “vamps who brunch” w/ “Sugar kiss” in the center 👌🏽👌🏽👌🏽”

Reacties

De look viel niet alleen bij ons in de smaak. Fans reageren massaal onder het Instagram-bericht van Priscilla. Zo schrijft een volger: “If we’re bringing purple lipstick back I’m down because I missed it 😭😭” en een andere volger schrijft: “thank you for the lip details!!!! 😍”

Wij hebben onze favoriete paarse blushes en lippenstiften op een rij gezet.

1. NUDESTIX NUDIES All Over Face Matte Blush – € 23,34

paarse blush TikTok-trend
Douglas

2. M.A.C. Powder Blush / Small Saucy Miss – € 15,00

TikTok-trend paarse blush
Douglas

3. Too Faced Peach Bloom Cheek Tint Grape Pop Glow – € 16,82

TikTok-trend paarse blush
Douglas

4. M.A.C. Queen of DragMatte Heroine – € 15,37

TikTok-trend paarse lippenstift
Douglas

5. Jeffree Star Velour Liquid I’m Royalty – € 14,99

Douglas

6. Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer Pow Pop – € 19,13

Paarse Lippenstift
Douglas

Wij gaan direct een paarse blush en lippenstift halen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.