Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 2 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Je seksleven upgraden in 2023? Deze simpele tips worden zwaar onderschat

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan moet opeens alles beter. We gunnen onszelf meer en zijn bereid om daarvoor te werken – ook in de lakens. Wil jij meer intense hoogtepunten in 2023? Met deze simpele tips (die vaak worden onderschat) zorg jij voor een vurig seksleven.

Want ja, hoe heb je nou eigenlijk seks?

Met deze simpele tips til jij jouw seksleven naar een hoger niveau

Terug naar de basis.

1. Je hersenen zijn belangrijk

We weten dat er altijd wordt gezegd ‘denk niet te veel na tijdens de seks’ en dat klopt. Toch is het brein het belangrijkste orgaan tijdens een goede vrijpartij. Het begint namelijk allemaal bij het uitzoeken van de juiste persoon. Seks is tig keer beter wanneer je het met iemand doet waar jij je relaxed en comfortabel bij voelt. Dus, think twice. 

2. Variatie is key

Mensen die al langer in een relatie zitten weten dat een vrijpartij soms kan veranderen in een standaard ritueel – en dat is juist zo gevaarlijk. Variatie is zo belangrijk. Dus als jij het iedere keer met dezelfde persoon doet, doe het dan af en toe op een andere plek of op een andere manier. Zo blijf het leuk.

3. Stel je open voor hulpmiddelen

Ben jij iemand die alles op eigen kracht doet? Probeer je dit jaar dan eens open te stellen voor hulpmiddelen zoals een vibrator, glijmiddel of andere sensuele attributen. Niet omdat het anders niet lukt, maar omdat het een extra dimensie geeft aan jouw seksleven.

4. Step up your kissing-game

We vergeten het vaak, maar zoenen is ook een vorm van voorspel. Veel mensen onderschatten het belang. Dat is zonde, want het is de perfecte manier om intimiteit te creëren en waarschijnlijk de belangrijkste pre-seks activiteit. Ook in het zoenen kan je variëren, van lief en teder tot wild en spannend.

5. Praat over seks

Door openlijk te praten over seks, met (bed)partner én vrienden, leer je veel over elkaar en de mogelijkheden. Wij vrouwen moeten toegeven dat we echt weleens iets van onze vriendinnen hun seksverhalen hebben opgestoken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.