Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 2 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Volgens geruchten wordt Lucien Laviscount de nieuwe James Bond en wij zijn nu al fan

Dé acteur du moment heeft met zijn rol in Emily in Paris velen al velen harten gestolen van fans, maar blijkbaar ook van de filmwereld. Het gerucht gaat namelijk dat Alfie… uhh.. Lucien Laviscount de volgende James Bond acteur zal worden.

De ster van Emily in Paris

Emily in Paris deel drie staat sinds een paar weken op Netflix en wij raken er niet over uitgepraat. De verhaallijn, de kleding, de gadgets, maar ook vooral de acteurs zorgen bij velen voor een fascinatie van jewelste. Een van de favorieten is dit seizoen Alfie, de Britse hunk waar Emily Cooper een relatie mee heeft. Dat Emily in de serie op hem valt kunnen wij maar al te goed begrijpen. Met zijn schattige Britse accent, knappe looks, loyaliteit, lichte arrogantie, humor en zijn intelligente karakter is hij voor velen de perfecte man van de serie. Ondanks dat Emily dit in de serie (spoiler alert) toch op een andere manier ziet, is de filmwereld flink onder de indruk van acteur Lucien Laviscount.

De volgende stap voor Lucien Laviscount

Sinds zijn verschijning in Emily in Paris zijn alle pijlen gericht op Lucien. Niet alleen voor de vele fans, maar volgens de geruchten ook voor filmproducent Barbara Broccoli. Barbara heeft de touwtjes in handen voor de nieuwe James Bond film en is momenteel op zoek naar een vervanging van Daniel Craig. Daniel heeft 007 in 5 films heeft vertolkt, maar gaf al meerdere keren aan dat er geen volgende keer zal komen: “I said, ‘This is it. I don’t want to do it any more.” Da’s duidelijke taal, en dat zorgt ervoor dat deze rol vrijkomt voor een andere acteur.

Wordt Lucien de nieuwe James Bond?

Volgens velen zou Lucien de perfecte kandidaat zijn om James Bond te spelen. Hij is een super getalenteerde acteur, heeft de juiste leeftijd (30), is buitengewoon knap en heeft veel nieuwe fans. Ook heeft Broccoli aangegeven dat ze het belangrijk vind om een meer inclusieve cast te selecteren voor een meer moderne afspiegeling van de samenleving. Toch is er nog één punt waardoor de producenten aan hem twijfelen. Lucien heeft namelijk in 2011 (zo ongeveer in een vorig leven dus) meegedaan aan Celebrity Big Brother. Volgens de filmmakers past dit niet bij het imago van een James Bond acteur. Zij mogen dan misschien nog twijfelen, maar wij weten het zeker: wij zouden Lucien maar al te graag op het witte doek zien verschijnen in de rol van James Bond.

Oui oui! Er komt een vierde seizoen van Emily In Paris

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.