Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 16 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De Jeffrey Dahmer-kostuums voor Halloween duiken al op en letterlijk niemand lacht

Halloween komt eraan en dat betekent dat we allemaal op zoek zijn naar een kostuum om in te schitteren. Nu duiken er allemaal beelden op van te duistere en  ongepaste kostuums, namelijk die van Jeffrey Dahmer. Twitter reageert vurig op deze onsmakelijke actie.

De real-life seriemoordenaar en kannibaal zal naar verwachting een van de top kostuums zijn dit jaar – en daar vinden wij wat van.

De Jeffrey Dahmer-kostuums voor Halloween duiken al op en letterlijk niemand lacht

We get it, een Halloween-kostuum mag best een beetje duister en bloederig zijn. Toch is een blonde pruik en een piloten bril niet de look waar je voor wilt gaan dit jaar. De serie over Jeffrey Dahmer ving al veel kritiek, omdat de show de beruchte seriemoordenaar zou vermenselijken, waardoor sommigen zelfs een greintje sympatie kregen voor Jeffrey. Het laatste wat we willen, is dat zijn gruwelijke daden tot een grap worden gemaakt met inspired Halloween outfits. Zoals deze Instagrammer deed, vijf jaar geleden, en nu nogmaals.

Wij zijn niet de enigen die het respectloos vinden naar de nabestaanden van de 17 onschuldige slachtoffers, ook Twitter reageert heftig op de kostuums. “The constant lack of remorse for Dahmer’s victims on social media makes me believe many people are going dress as Jeffery Dahmer and his victims for Halloween and that is so sick,” schrijft iemand op het platform.

De woede heeft een in de Verenigde Staten zelfs een punt bereikt waarop velen zeggen dat een outfit van de Milwaukee moordenaar een openbaar pak slaag verdient. Al vinden sommigen dat op hun beurt weer hypocriet.

Niet alleen kostuums staan in teken van Jeffrey Dahmer, maar ook feesten. Een nachtclub in Aix, Frankrijk, organiseert een Halloweenfeest met Dahmer-thema. En zo werd er ook in Engeland een feest georganiseerd in hetzelfde thema, maar dat is inmiddels al teruggedraaid.

Te bizar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.