Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 27 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Jenna Ortega transformeert tot een sexy Wednesday Addams tijdens SAG Awards

Je kunt niet meer om haar heen: Jenna Ortega. De 20-jarige actrice heeft met haar rol als Wednesday Addams onze harten gestolen. Tijdens de jaarlijkse SAG Awards veranderde ze weer even in Wednesday, ze betrad de rode loper in een prachtige zwarte jurk.

OMG!

Channeling Wednesday

De actrice straalt in een prachtige Versace-jurk met een hoge split. De look is afgemaakt met sieraden van Tiffany & Co en hoge zwarte plateauhakken van Jimmy Choo. It’s giving Wednesday Addams; de look zou zo in de serie passen.

ANP

Wednesday Addams is onze nieuwe favoriet

Jenna Ortega stal afgelopen november onze harten toen de serie Wednesday online kwam op Netflix. Ze was tijdens de SAG Awards dan ook genomineerd voor beste actrice in een comedy-serie vanwege haar rol als Wednesday Addams. De actrice is sinds de première van de hitserie zelf ook een hit en heeft een enorme fanbase om zich heen gecreëerd. Alleen al de Wednesday-dans ging viraal op TikTok en mensen wisten niet hoe snel ze de serie moesten gaan kijken.

Een trouwe fanbase

De actrice postte een paar uur geleden een selfie in haar SAG Awards look en volgers reageerden massaal. Zo liet een fan weten: “You were so beautiful tonight Jenna, the look was amazing!”. Een andere volger kon haar enthousiasme ook niet voor zichzelf houden en reageerde: “I LOVE YOU SOOO MUCH JENNA”.

Jenna stond zelf ook nog even op het podium met actrice en comedian Aubrey Plaza, die momenteel te zien is in het tweede seizoen van The White Lotus. De twee zijn wel van de donkere humor en zijn dus ook perfect gekoppeld. Bekijk het grappige moment hieronder – zelfs Adam Sandler vond het heel erg grappig.

Dit waren de mooiste red carpet-looks tijdens SAG Awards

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.