Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston lanceert haar eigen beautymerk en dít zijn de eerste producten

Er zijn een aantal celebrities die altijd iconen blijven, ondanks dat ze ouder worden. Jennifer Aniston is daar een voorbeeld van, sinds haar rol in Friends wilde iedereen (maar dan ook echt iédereen) de Rachel-haircut en als ze iets nieuws draagt staat iedereen direct in de rij om te weten waar het van is. Nu maakt ze bekend dat ze haar eigen beautymerk gaat lanceren en daar zijn we maar wát enthousiast over.

We praten je bij.

Jennifer Aniston lanceert beautymerk

Jennifer Aniston heeft zojuist bekendgemaakt dat ze haar eigen beautymerk LolaVie gaat lanceren. Ja, je hoort het goed, Jen An komt met een eigen lijn. Ze deelde twee foto’s tijdens een fotoshoot met de tekst, “Something’s coming.” Allebei de foto’s werden van de achterkant gemaakt, waardoor fans nu denken dat het om een haarverzorgingslijn gaat.

Maar dat is natuurlijk niet alles, in beide foto’s werd LolaVie getagd. Dat account heeft inmiddels 3 foto’s op de feed staan: op de eerste staat een plant op een stapel boeken (een botanische lijn?), dan een wazige foto van een natte fles (doucheproducten?) en vervolgens de achterkant van Jennifers haar (haarverzorging zit er zéker in).

LolaVie

Volgens de U.S. Patent and Trademark Office, is het handelsmerk voor LolaVie al in juli 2019 aangevraagd. Als beschrijving voor het merk staat er dat het over “lotions for face and body, non-medicated soaps for face and body, non-medicated preparations for care of the skin, bath gel, deodorant and hair care preparations” gaat.

Het ziet er dus naar uit dat we heel binnenkort de eerste beautyproducten van Jennifer Aniston kunnen gaan verwachten. In iedere post van haar nieuwe beautymerk staat dezelfde caption, “8 September” – wat betekent dat we niet heel lang meer hoeven te wachten voordat de eerste producten verschijnen. Wij kunnen niet wachten om alle favorites van Jen An uit te proberen.

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.