Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Younes Bendjima plaatst een cryptische post op Instagram na drama rondom Scott Disick

Eerder deze week ontstond er veel *drama* rondom Kourtney Kardashian. Haar ex Scott Disick stuurde een bericht naar haar andere ex Younes Bendjima, die vervolgens een screenshot nam en het in zijn Instagram Story zette. Nadat Travis Barker al eerder met een reactie op de berichten kwam, krijgen we nu ook te horen hoe Scott zelf over het voorval denkt.

Scott Disick deelde in de DM naar Younes een foto van Kourtney Kardashian en Travis Barker.

Scott Disick stuurt DM aan Younes Bendjima

In de screenshot was te zien dat Scott een zoenende foto van Kourtney en Travis deelde met de tekst, “Yo is this chick ok!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy.” Vervolgens reageert Younes, “Doesn’t matter to me as long as she’s happy. PS: I ain’t your bro.” Hij voegde ook toe, “Couldn’t miss this one. He been playing around too long, tried to stay quiet and be the nice guy.”

Instagram / @younesbendjima

Vervolgens reageerde Travis Barker door het hele voorval te liken op een fan-account en vervolgens een foto in zijn Instagram Story te delen. Volgens een bron van E! News had Scott Disick veel spijt van de berichten en vindt hij het moeilijk om Kourtney Kardashian met een andere man te zien. Nu gaat Younes Bendjima zich er op zijn beurt weer mee bemoeien door een oude post met de tekst, “don’t play with that boy, he is not one of them,” in zijn Instagram Story te delen. Daarbij schrijft hij, “i said it i mean it.”

Instagram / @younesbendjima

Het ziet ernaar uit dat Younes hiermee weer reageert op het drama rondom Scott Disick, Travis Barker en Kourtney Kardashian. Younes Bendjima wil in ieder geval maar wat graag duidelijk maken dat hij er niks mee te maken wil hebben en ook niet betrokken wil raken bij nog meer Kardashian-drama. Go, Younes.

Scott Disick heeft ‘spijt’ van zijn berichten aan Kourtney Kardashians ex Younes Bendjima

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.