Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 3 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Aniston deelt de meest schattige Friends-throwback op Instagram

Jennifer Aniston sluit zich aan in de rij van celebrities die een eindejaarsoverzicht van 2021 posten op social media. Ze deelt een feelgood Instagram-reel op nieuwjaarsdag en fans spotten er een schattige Friends-throwback in, die we nog niet eerder zagen.

En daar worden we blij van.

Jennifer Aniston deelt Friends-throwback

De vrolijke video van Jennifer Aniston heeft het nummer ‘It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)’ van R.E.M. onder de beelden en de caption luidt, “The little in between moments of 2021 that didn’t make the feed 🥰 Happy new year everybody 🙏🏼 Now… onto the next 😷❤️☀️.” In de video zien we razendsnelle shots van Jens jaar: Reese Witherspoon op The Morning Show-set, koffie en wijn met collega’s, schattige honden, trainingssessies en veel COVID-maskers en desinfectiemiddel.

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Als je snel met je ogen knippert, mis je het: het stiekeme kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot van de Friends-reünie. Het is een snelle flits, maar Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zijn er allemaal, poserend als professionals. Fans van de show, die voor het eerst werd uitgezonden in 1994, konden niet wachten tot de cast samenkwam voor de reünie in mei 2021 en ze vonden het geweldig om alle nieuwe persfoto’s van de cast te zien.

https://www.instagram.com/reel/CYJ6gMRlSN6/?utm_source=ig_embed

Instagram / @jenniferaniston

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.