Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Huh? Is Kendall Jenner in het geheim met vriend Devin Booker getrouwd?

Het is niet de eerste keer dat er trouwgeruchten rondgaan over de Kardashian-Jenners, maar er was nog nooit zulk duidelijk bewijs. Kendall Jenner deelde dit weekend namelijk een serie foto’s, inclusief een superleuke spiegel-selfie van haar en vriend Devin Booker. Hoewel deze foto’s ontzettend schattig zijn, is er ook één detail die velen van ons vast hebben gemist. Devin Booker draagt op de spiegel-selfie namelijk een gouden ring om zijn ringvinger.

Ja, dan bedoelen we dé ringvinger….

Kendall Jenner en Devin Booker

Lang voordat Kendall Jenner en Devin Booker officieel een relatie kregen, gingen er al enige tijd speculaties rond over het stel. Hoewel ze in juni 2020 officieel een relatie kregen, maakte ze hun relatie op Valentijnsdag 2021 pas Instagram-officieel. Op dat moment was het stel al bijna een jaar samen, maar dit zorgde ervoor dat ze zonder sociale druk elkaar konden leren kennen.

Ondanks dat Kendall Jenner en Devin Booker beiden publiekelijke banen hebben, houden ze hun relatie vrij privé. Toch deelt het stel zo nu en dan foto’s met elkaar op Instagram. Zo zagen we Kendall en Devin op elkaars Instagram-account toen ze een jaar verkering hadden en niet veel later verklaarde Kendall de liefde aan Devin Booker.

Devin Booker plaatst een ode aan Kendall Jenner voor haar verjaardag op Instagram

Getrouwd

Toch denken fans dat Kendall Jenner en Devin Booker nu wel een hele serieuze stap hebben genomen in hun relatie. Fans hebben namelijk een gouden ring gespot om dé ringvinger van Devin Booker en dit kan volgens hun maar één ding betekenen. Ze reageren namelijk massaal onder de foto dat ze denken dat Kendall Jenner en Devin Booker zijn getrouwd.

Zo schrijft een fan: “Anyone else notice the ring on his hand ??????” Andere fans reageren: “He’s wearing a wedding ring?”, “I see a ring on that finger” en “I see a ring on that finger. Pregnant too?” Toch zijn er ook fans die zeggen dat de ring om zijn rechter ringvinger zit, omdat het een spiegel-selfie is. Zo schrijft een fan: “the picture is a mirror selfie, ie that’s his right hand” en een andere fan voegt toe: “I’m getting angry at everyone thinking it’s his left hand – 100% his right hand!”

Kendall Jenner
Instagram / @kendalljenner

Devin Booker plaatst een ode aan Kendall Jenner voor haar verjaardag op Instagram

Welke hand het ook is: het lijkt beter dan ooit te gaan tussen Kendall Jenner en Devin Booker.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.