Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle en prins Harry verkopen hun huis en gaan weer verhuizen

Meghan Markle en prins Harry lijken zich op te maken voor een nieuwe stap in hun leven. Naar verluidt denkt het koninklijk paar erover na om hun huis in Montecito te verkopen en naar een nieuwe plek te verhuizen. Meghan en Harry leven een zeer privé leven maar lieten wel eerder een aantal keer een glimp van hun huis in Montecito zien.

Bronnen vertellen nu waarom Meghan Markle en prins Harry willen verhuizen.

Meghan Markle en prins Harry willen verhuizen

Een bron vertelt aan The Mirror dat ze het huis willen verkopen maar dat het niet op de markt komt, “They are thinking of selling their house there. However, it won’t be on the market because of who they are. It’s only being shown to people who are confirmed with funds and are serious buyers.” Waar willen Meghan Markle en prins Harry dan heen verhuizen? Volgens de bron willen ze in de buurt van Montecito blijven wonen.

Oh shit – De buren van Meghan Markle en Prins Harry in Montecito zijn super geïrriteerd

Ze gaan verhuizen omdat ze het huis en de locatie van het huis niet geweldig vinden. “They want to stay in the neighborhood or nearby but they aren’t over the moon about the house and the location.” We zagen meerdere keren glimpen van het huis, onder andere in de verjaardagsvideo van Meghan Markle met Melissa McCarthy, die werd gefilmd in haar kantoor.

Montecito

Het huidige huis van het stel kijkt uit over de oceaan en heeft het een wijnkelder, een zwembad, een tennisbaan, een pension, een fitnessruimte, een thuisbioscoop, een spa en een apart gastenverblijf. Het is ook in de buurt van tal van andere beroemdheden die in Montecito wonen, waaronder Oprah Winfrey en Ellen Degeneres. Ter herinnering: Meghan Markle en prins Harry hebben ook een huis in Engeland genaamd Frogmore Cottage, waar Harry’s nicht, prinses Eugenie, momenteel woont met haar familie. Harry verbleef nog in het huis tijdens zijn bezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.