Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez deelt een selfie vanuit bad en dat is alles wat je vandaag wilt zien

Er zijn ontelbare redenen waarom we van Jennifer Lopez houden, maar een daarvan is dat ze het altijd ‘echt’ houdt op social media. Zo deelt ze vaker make-uploze foto’s, zagen we eerder haar echte huidtextuur en haar natuurlijke haar. Nu deelt ze een selfie vanuit bad met haar dat lijkt alsof ze uit Trolls komt.

J.Lo for the win.

Jennifer Lopez deelt selfie vanuit bad

Jennifer Lopez is de koningin van haar en make-up en gaat niet zonder glam naar een optreden. Toch houdt ze het op social media vooral echt en deelt ze vaak foto’s zonder make-up of maakt ze een uitgebreide video over haar skincare. Zo deelde ze eerder dit jaar een foto van haar natuurlijke, korte haar en inspireerde dat celebrities als Ariana Grande, Vanessa Hudgens en Khloe Kardashian om hetzelfde te doen.

Gisteren besloot Jennifer Lopez een volgende stap te nemen met een selfie vanuit bad. En daarop zagen we een haarstijl bij haar die we niet eerder zagen. Ze schreef bij de foto, “Mood ✨ #SelfcareSunday #tubtime.” Op de foto zien we haar subtiel grijnzen naar de camera terwijl haar haar in een hoge Trolls-stijl zit. Ze combineerde de look met gouden oorringen en de resten van een smokey-eye, dat is nu al de look van 2021..

Reacties

Fans zijn maar wat blij met een beetje pure content op Instagram. In de reacties krijgt J.Lo alle lof voor haar selfie vanuit bad. Zo schrijft iemand, “All I see is ART! And self loving ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥” en een ander, “Omg I love you 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️” Haar eigen merk J.Lo Beauty plaatst ook een reactie onder de foto van Jennifer Lopez, “Major mood!! 🛁✨💛” En de foto is zo iconisch dat het ons niks zou verbazen als er een meme van werd gemaakt, zoals eerder gebeurde bij de foto van Stormi Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.