Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 21 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez droeg een Chanel-look tijdens de inauguratie van Joe Biden

Gisteren was de inauguratie van Joe Biden, de nieuwe president van de Verenigde Staten. En behalve dat het natuurlijk een memorabel event was, waren de aanwezige celebrities én hun fijne looks ook om van te genieten. Twitter ging los over de handgemaakte jurk van Lady Gaga, terwijl Jennifer Lopez in een iconische designerlook verscheen.

Tijdens haar optreden zong J.Lo de nummers ‘This Land Is Your Land’ en ‘America the Beautiful’ voor de nieuwe president.

Outfit van Jennifer Lopez

Waar Lady Gaga voor een uitbundige look ging, koos Jennifer Lopez voor een monotone outfit. Haar look was head-to-toe wit. De elegante coat van Chanel, met de iconische zilveren knopen van het modehuis, droeg ze open om een witte blouse met ruffles te laten zien. Met de look droeg ze een matchende pantalon (BIG yes). En de hele outfit werd afgemaakt met een goed aantal parelsieraden. Waarschijnlijk had je het al door, maar wij zijn groot fan van de outfit.

jennifer lopez inauguratie joe biden outfit
JONATHAN ERNST / POOL / AFP

Het moge duidelijk zijn dat J.Lo vooral haar outfit en kapsel liet spreken. Natuurlijk was haar kapsel een creatie van haar vaste hairstylist Chris Appleton, die voor de gelegenheid meevloog naar Washington D.C. Haar halfvaste haar had een mega volume en bouncy waves, zoals te zien op een foto met Joe Biden. Het is natuurlijk een clip-on, want vorige week liet Jennifer Lopez haar natuurlijke korte haar nog zien op Instagram.

SAUL LOEB / POOL / AFP

Volledige crew

Voor het speciale evenement vloog haar volledige crew mee naar Washington D.C., inclusief verloofde Alex Rodriguez. Op Instagram plaatste ze verschillende foto’s van de dag, inclusief een video met leden van de National Guard en een foto met hubby Alex Rodriguez (in die geweldige Chanel-outfit mét baret) voor het Capitool. In een andere foto zien we haar hele crew, die J.Lo voor de gelegenheid de Inauguration Squad noemt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.