Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 15 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Jennifer Lopez de meest onbeschofte celebrity ooit? Fans delen hun interacties met J.Lo op TikTok

Jennifer Lopez gaat viraal op TikTok, maar niet om de beste reden. De zangeres stond ooit bekend om haar down-to-earth imago, maar dit lijkt nu wel anders te zijn. Lopez heeft in Hollywood namelijk al niet de beste reputatie en nu blijkt het dat ze bij de ‘normale’ mens ook geen fijne eerste indruk achterlaat. Begin deze maand begon er namelijk een trend op TikTok waar mensen werden gevraagd “welke celebrity het meest onbeschoft is”. En jammer genoeg voor J.Lo werd haar naam wel heel vaak genoemd.

She’s not “just Jenny from the block” anymore…

Jennifer Lopez fans delen hun meest onbeschofte interactie met de celebrity op TikTok

De eerste fan die Lopez noemde in de trend was @tristanstone74. Zo vertelt hij over de eerste keer dat ze vanuit Puerto Rico het vasteland van de VS bezocht toen ze 12 jaar oud was. Zo vertelt ze: “We’re at a stoplight, and I look right next to me, literally 3 feet away from me. There’s this black SUV with the windows rolled down. And when I looked to the person and they looked at me, it was f**king Jennifer Lopez!” 

Toen het stoplicht veranderde, reed J.Lo weg – maar niemand in de auto geloofde de arme meid toen zij zei dat ze de zangeres had gezien. Gelukkig moesten ze bij het volgende verkeerslicht weer naast de auto staan. En kon ze natuurlijk de kans niet voorbij laten schieten om hallo te zeggen, maar… voordat ze iets kon zeggen rolde de diva gewoon haar raam omhoog!

@tristanstone74

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Nog meer horror verhalen over J.Lo

Het ergste is nog dat het vorige verhaal is niet de enige interactie met Lopez waar ze niet zo lief was als we allemaal dachten. Zo blijkt ze ook een verschrikkelijke klant te zijn, TikTokker @solmisla deelt ook een verhaal waar ze de ster moest helpen in een Foot Locker. Zo zegt ze dat Lopez haar “uitschold” omdat ze niet de juiste maat schoenen hadden die ze voor haar kinderen wou kopen.

@solmisla

#stitch with @tristanstone74 JENNIFER FREAKING LOPEZ

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Alles over de tweede (!) bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck, die dit weekend plaatsvond

Maar dat is niets vergeleken met het verhaal van @camptoilet nadat Lopez in een huis kwam logeren waar ze als hulp in de huishouding werkte. Ze beschreef hoe een nagelstyliste werd ingehuurd om Lopez een pedicure in bed te geven – wat de nagelstyliste ondersteboven moest doen, omdat Lopez, die op haar buik lag, weigerde op haar rug te liggen.

@camptoilet

#stitch with @tristanstone74 JENNIFER F*CKING LOPEZ 😤 #fyp

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Maar er zijn nog meer horrorverhalen over de lijst met krankzinnige eisen van Lopez. Zo mag haar bagage niet het bagage van iemand anders en al hélemaal niet de grond aanraken. En oogcontact met J.Lo? Don’t even think about it. TikTokker @redpeppaflake – vertelt dat haar vader als chauffeur werkte voor een autobedrijf dat vaak door J.Lo werd ingehuurd – en zegt dat zelfs een chauffeur die in de achterruitspiegel keek, Lopez ertoe aanzette om hem uit te schelden omdat hij zogenaamd inbreuk maakte op haar privacy.

@redpeppaflake

#stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity #jlo #nasty

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Een kont als JLo? Jennifer Lopez lanceert haar eigen booty balm en dit wil je hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.