Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 28 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze make-uploze video van Jennifer Lopez laat zien dat we in 2022 geen make-up nodig hebben

Jennifer Lopez laat iedereen zien dat je in 2022 helemaal geen make-up nodig hebt met een nieuwe make-uploze video op Instagram. Op kerstavond postte J.Lo een video waarin ze met haar volgers meer deelt over haar beautyregime en skincare. Daar zien we de bloedmooie zangeres zonder ook maar een gram make-up en mét een glanzende huid.

Hoe krijgen wij die J.Lo glow?

Jennifer Lopez deelt make-uploze video

In de video deelt Jennifer Lopez – op 52-jarige (!) leeftijd – meer over haar favoriete beautyproducten van het moment en haar top picks van haar eigen merk, JLo Beauty. Ze vertelt haar volgers over de voordelen en ingrediënten van alle producten en praat over haar ‘triple threat’ serum. Daarover zegt ze dat het een van haar favoriete producten is en dat ze in de video geen druppel make-up draagt.

Instagram / @jlo
Instagram / @jlo

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

In de video draagt Jennifer Lopez een perzikkleurige, satijnen badjas met een bloem erop. Haar lichtbruine haar zit vast in een sleek bun zodat ze haar favoriete beautyproducten kan aanbrengen. J.Lo ziet er zo fris en verzorgd uit in de video dat ze ons compleet heeft geïnspireerd om minder make-up te dragen in 2022. Natuurlijk kreeg ze ook enthousiaste reacties van haar fans met teksten als, “Your skin is amazing 😍💫 I love you queen ❤️,” en, “You look fabulous!” Terwijl een derde toevoegt, “Look at that glowww✨✨✨♥️.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.