Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Lopez laat natuurlijke haartextuur zien in nieuwe video op Instagram

We kunnen gerust zeggen dat Jennifer Lopez een echte queen is op het gebied van haar. De afgelopen maanden zagen we haar met natuurlijke krullen, XXL-extensions en een pony. Geen verrassing dat J.Lo ons altijd van de beste haarinspiratie voorziet, samen met haar vaste hairstylist Chris Appleton. Jennifer kan iedere kleur, lengte en stijl hebben.

Nu laat ze ons haar natuurlijke haartextuur zien.

Jennifer Lopez met natuurlijke haartextuur

In haar meest recente Instagram-video zien we dat Jennifer Lopez gedag zegt tegen haar extensions. In de video zien we J.Lo met een natuurlijke look en haar lokken in een strakke paardenstaart. Ze legt aan haar volgers uit dat ze haar intenties voor het komend jaar heeft bepaald en hoe ze ervoor wil zorgen dat ze ‘zich positief en op haar best voelt’.

Het is niet de eerste keer dat we een celebrity zonder extensions zien. Zo zagen we eerder dat Kylie Jenner haar natuurlijke lokken op Instagram zette en gaf ook Ariana Grande ons een glimp van haar natuurlijke haartextuur. Het lijkt erop dat korte lokken weer helemaal hot zijn onder celebrities, zo zagen we Kendall Jenner al met een kort kapsel met laagjes, Halle Berry met een chique asymmetrische coupe en ging ook Paris Hilton voor een superkorte 90’s bob. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor je new hair = new me-motto voor komend jaar, dan weet je dat je bij de A-listers terecht kan.

Fans gaan los op Twitter over de extensions van Angelina Jolie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.